Битва сезону: Єгор Гордєєв може стати достойним конкурентом Дмитру Комарову

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Зірки 1+1 провели танцювальну руханку заради доброчинного забігу «Переможці»

Поділитися:

Зіркові фандрайзери забігу «Переможці» на дистанцію 2 км взяли участь у танцювальній руханці, яку провела учасниця Танців з зірками Олена Шоптенко.

Не зважаючи на прохолодну погоду, до тренування долучилися «переможці» Олексій Аванесян та Дмитро Блохін, ведучий Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв , актор Ахтем Сеітаблаєв, співзасновниця «Коронація слова» Тетяна Логуш та інші. 

Рік тому учасник шоу Танці з зірками Дмитро Комаров теж брав участь у такій руханці. Хто краще виконує ранкові вправи - Єгор Гордєєв чи Дмитро Комаров? Перегляньте відео і робіть ваші ставки. 

До спортивної події лишилось чотири дні. Запрошуємо всіх приєднатися до благодійного забігу на 2 км «Переможці» у Києві 8 жовтня.Зареєструватися можна за посиланням. 50% стартового внеску для участі в доброчинному забігу буде спрямовано на придбання спортивного протеза для ветерана АТО, одного з «Переможців» Віктора Кардаша та психологічну реабілітацію ветеранів.

Віктор Кардаш, ветеран АТО, герой проекту «Переможці» з Миколаївської області. До війни він був хореографом, а у АТО пішов добровольцем, воював в Донецькій області. Мужньо пройшовши через десятки ворожих обстрілів, Віктор отримав поранення під час військових навчань. Ноги йому пошкодили уламки від снаряда АГС, який розірвався поруч. Лікарям вдалося врятувати ліву ногу, а праву довелося ампутувати. Віктор не здався перед життєвими обставинами, зустрів у госпіталі свою долю і зробив пропозицію своїй коханій Ользі на презентації проекту «Переможці». Віктор мріє продовжити займатися танцями, тому йому потрібен спортивний протез.

«Можливість займатися хореографією та спортом для мене є важлива частина шляху повернення до повноцінного життя. Я б хотів подякувати всім, хто підтримує мене та надсилає кошти, всім, хто планує долучитися до благодійної дистанції та бігти разом зі мною. Дякую моїй дружині, яка підтримує і буде бігти разом зі мною», - Віктор Кардаш.

Спортивний протез коштує 261 655, 71 тисяч гривень. Фандрайзерам вже вдалося зібрати певну суму, треба знайти ще 135 456, 84 тисячі. 

«Це найменше, що ми можемо зробити для тих героїв які захищають наші кордони. Хлопці втрачають кінцівки. Долучайтеся, допомагайте нам зібрати на найкращі та спортивні протези. Допомагаймо пану Віктору, його дружині та їхній майбутній дитині, яка народиться у вільній країні», - розказала про мету участі у благодійному забігу Тетяна Логуш. 

Долучитися до благодійної ініціативи можна за посиланням. Благодійний забіг «Переможці» в Києві почнеться 8 жовтня о 09:30. Старт - з Майдану Незалежності.

Новини по темі