Чим харчується Кейт Міддлтон: яким є раціон британської принцеси

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Що їсть Кейт Мідлтон: раціон британської принцеси
Getty Images

У "Сніданку з 1+1" розповіли, чим харчується британська принцеса Кейт Міддлтон.

Поділитися:
Триває збір історій з нагоди дня народження "Сніданку з 1+1". Записуйте відеоролик у горизонтальному форматі за посиланням.

Пара принца Вільяма та Кейт Міддлтон уже давно стала символом та прикладом майже ідеальної британської королівської сім'ї. Принцеса при зрості 175 см має вагу лише 54 кг. Її параметри залишилися незмінними навіть після трьох вагітностей. Який секрет такої стрункої фігури? У "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", розповіли про раціон та спосіб життя Кейт Міддлтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди зникла принцеса Кейт Міддлтон

Чим харчується Кейт Мідлтон

Кейт тримає струнку фігуру завдяки регулярним заняттям спортом та режиму харчування. Вона не тільки любить корисно поїсти, але й готує щось смачненьке для своєї великої родини. Сніданок принцеси Кейтрін дуже англійський: вона обожнює починати ранок з вівсянки або смузі. Її улюблені інгредієнти для ранкових коктейлів — капуста кейл, шпинат, спіруліна, листя кінзи та лохина. У своїй любові до смузі вона схожа на дружину принца Гаррі, Меган Маркл, яка також фанатка фруктово-овочевих коктейлів і навіть збирається розповідати про них у своєму новому блозі.

Кейт Міддлтон не вегетаріанка, але вона майже ніколи не їсть м'ясні страви на обід — принаймні, такі вказівки отримують шеф-кухарі, які готують для подружжя Кейт та Вільяма під час їхніх закордонних мандрівок. Коли пара відвідувала Таджмахал, наприклад, їх частували овочевими кебабами та карі. До речі, Кейт обожнює різні спеції та пікантні страви. Подейкують, що цю пристрасть до гостренького успадкувала і її донька, принцеса Шарлотта. Також серед улюбленого на обід у принцеси овочеві супи типу гаспачо або салат з кавуном. Вона обожнює цю ягоду.

На вечерю Кейт любить готувати для родини різні пасти або смажити курча. Кейт не зловживає солодким, але кажуть, що обожнює карамельний пудинг. Також серед улюблених смаколиків британської принцеси є попкорн, а також суші та сашимі. Кейт та Вільям, як пише видання Hello, інколи влаштовують собі вечори японської кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Меган Маркл перестала носити каблучку, зроблену власноруч принцом Гаррі, і навіщо сімейство змінило прізвища своїх дітей

Нагадаємо, останнім часом мережа просто кипіла чутками та можливими теоріями, пов'язаними зі зникненням Кейт Міддлтон з публічних радарів. Наприкінці березня британська принцеса прокоментувала це у своєму відеозвернення та заявила про онкологію. При цьому вона запевнила шанувальників, що почувається добре, має підтримку сім'ї та робить усе можливе для скорішого одужання.  Вона не уточнила, який саме рак має, однак прихильники спекулюють про захворювання черевної порожнини: взимку Кейт мала операцію на тулубі. 

Новини по темі