Cтало відомо, хто з голлівудських акторів зіграє редактора «Playboy»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Оскароносний актор спробує себе у ролі засновника журналу «Playboy» Г’ю Гефнера

Поділитися:

Новина про те, що відомий американський актор зіграє роль Г’ю Гефнера, вмить пролетіла через увесь світ. 3 жовтня відоме американське видання повідомило, що талановитий актор і музикант Джаред Лето зіграє роль засновника журналу «Playboy».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 відомих акторок, які прикрасили обкладинки Playboy

Режисером фільму став Бретт Ретнер. У його творчому доробку вже є такі успішні кінострічки, як «Година пік», «Червоний дракон», «Нестерпні боси», «Як вкрасти хмарочос» і «Після заходу». Виробництвом стрічки займеться кінокомпанія RatPac Entertainment. Наразі фільм перебуває на стадії розробки.

«Джаред - мій старий друг. Коли він почув, що я придбав права на історію Хефа, він сказав мені: «Я хочу зіграти його. Я хочу зрозуміти його». І мені справді здається, що Джареду це вдасться. Він один із найвидатніших акторів нашого часу», - заявив кінематографіст.

Лідер гурту 30 Seconds to Mars і Г’ю Гефнер повинні були познайомитися кілька місяців тому на прем'єрі телепрограми «American Playboy: The Hugh Hefner Story», але у Гефнера були проблеми зі здоров'ям, і він не прийшов на зустріч. Режисер кінострічки запевняє, що це не стане завадою для зйомок.

«Є достатньо матеріалів про Гефа, щоб Джаред міг отримати стільки інформації, скільки захоче», - повідомив Бретт Ретнер.

Коли Ретнер отримав права на екранізацію історії Гефнера, Г’ю назвав його ідеальним творчим партнером.

«Г'ю Гефнер почав сексуальну революцію за стінами легендарного маєтка, використовуючи на сторінках журналу Playboy свій власний відомий спосіб життя. Він побудував глобальну імперію, що включає в себе видавництва, клуби, казино і телевізійні мережі», - сказав режисер.

Г’ю Гефнер помер у Каліфорнії в кінці вересня у віці 91 року. Щодо своєї смерті він заповів, аби його поховали поруч з Мерілін Монро, адже саме її фото принесли славу журналу ще у 1953.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діта фон Тіз популяризує українські вишиванки

Новини по темі