Єгор Гордєєв зворушливо привітав Нелю Шовкопляс з днем народження: подарував срібну Мрію

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Подарував срібну Мрію: Єгор Гордєєв зворушливо привітав Нелю Шовкопляс з днем народження

Який мрійливий сюрприз приготували колеги-ведучі?

Поділитися:

Днями ведуча "Сніданок з 1+1" та волонтерка благодійного проєкту 1+1 media "Здійсни мрію" Неля Шовкопляс відзначила свій день народження.

неля шовкопляс

Телепара Нелі, Єгор Гордєєв разом з телеродиною зробили особливий подарунок-сюрприз для ведучої: колеги подарували ніжний букет тюльпанів, передвісників весни та срібну підвіску з літаком “Мрія”, оскільки знають про її любов до повітряного транспорту. А ще тому, що Неля, як ніхто знає про важливість мрій. Свого часу, завдяки старанням та вірі, вона здійснила свою мрію —  6 років тому стала телеведучою.

“Вона жартує, що в минулому житті була пілотом. І я думаю це правда. Її захоплення авіацією — це щось! Її мрії — покерувати літаком та злетіти на повітряній кулі обов'язково здійсняться. Нашу українську “Мрію” відбудують і вона чекатиме на нашу Нелю! Всі ці роки, проведені разом в ефірі “Сніданок з 1+1”, мов один день. І поки ми всі наближаємо перемогу і відбудовуємо Мрію, нехай ця срібна Мрія гріє і нагадує про майбутні звершення!”, — каже Єгор Гордєєв.

неля шовкопляс

Неля пригадала кумедну історію, як кілька років тому, коли усією телеродиною вітали Єгора з днем народження, то подарували йому торт з літаком і прапором США. І кілька місяців потому їй відкрили візу в Америку.

неля шовкопляс

“Хто знає, що віщує цьогорічний подарунок! Сподіваюсь щось надзвичайно добре! Можливо особливу подорож. І, звісно, відродження нашої Мрії! Дякую рідненьким колегам і глядачам за привітання і теплі побажання!”, — поділилася Шовкопляс. 

неля шовкопляс

Новини по темі