Ганна Герман сьогодні: Хірург розповів, чи робила екс-депутатка пластику?

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ганна Герман сьогодні: Хірург розповів, чи робила екс-депутатка пластику?

Ганна Герман сьогодні. Чи робила депутатка пластику

Поділитися:

Днями Ганна Герман з'явилася у прямому ефірі одного з телеканалів і вразила глядачів новим обличчям.

Зовсім інакші риси екс-депутатки стали приводом для створення десятків фотожаб. Так, надзвичайно творчі користувач ідали волю фантазії. А ось експерти виявилися більш стриманими. Оскільки Ганна Герман іще має набряк від хірургічного чи косметичного втручання, оцінювати красу депутатки фахівці не поспішають.

"Говорити про те, що зроблено щось неправильно, помилково або не в тому обсязі, це дурість. Я впевнений що мине 3 місяці, 6 місяців і ми побачимо інший естетичний результат", - переконаний пластичний хірург Андрій Якобчук.

Водночас лікар припускає, що Ганна Герман могла зробити підтяжку без пластики: накачала губи та щоки. А ще позбавилась ненависних усім жінкам "бульдожих щічок" та зморшок біля носа та губ.

"Підтягувати теж можна по-різному, можна підтягувати за допомогою нижнього мініліфтінга, коли робиться перед вушком і за вушком розріз і ця тканина переміщується. Але це можна підтягнути і шляхом косметологічних методик, наприклад використовуючи ті ж самі нитки", - сказав пластичний хірург.

До речі, Ганна Герман сьогодні не єдина прихильниця неприродного омолодження. Невдала пластика зірок – уже норма. До прикладу, самі на себе не схожими пішли від хірурга співачки Ірина Білик, Таїсія Повалій, Аліна Гросу. А голлівудська акторка Рене Зеллвегер після пластики ледь не втратила і шанувальників. Із лиця улюбленої Бріджит Джонс зовсім зникли фірмові розріз очей та щічки. Аби повернути колишнє обличчя, Рене Зеллвегер знову довелося лягти під ніж.

Якими були зірки до і після пластики, дивіться у сюжеті програми Сніданок з 1+1:

 Читайте також: Експерт проекту "Поверніть мені красу" розповів, що з собою зробила Рене Зеллвегер

Новини по темі