Головна прем'єра весни 2023: український мультфільм "Мавка. Лісова пісня"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Коли прем'єра мультфільму "Мавка. Лісова пісня": трейлер
Facebook/MAVKA.MOVIE

Коли вийде найочікуваніший український анімаційний фільм?

Поділитися:

Попри важкі воєнні умови, робота над одним з найочікуваніших мультфільмив продовжилася. Вже з 2 березня в українських кінотеатрах стартує прем'єра анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня", який створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня». До студії "Сніданку з 1+1" завітали актриси Наталя Денисенко та Наталя Сумська, які долучилися до цього проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 зимових мультфільмів для перегляду з родиною

Мавка — Берегиня лісу, яка постає перед важким вибором між коханням та обов'язком берегині Серця Лісу, коли закохується в людину, молодого музиканта Лукаша. Головну героїню озвучила Наталя Денисенко, для якої ця роль була давньою мрією.

"Це такий Голлівуд, такий крутий анімаційний фільм. Я впевнена, що всі будуть взахваті", — поділилася враженнями від роботи Наталя. 

В свою чергу цкраїнська акторка Наталя Сумська озвучила знахарку. Також в студії "Сніданку з 1+1" розповіли, голоси яких ще українських зірок вдасться почути під час перегляду мультфільму. Так, Артем Пивоваров став голосом коханого Мавки, Лукаша, Юлія Саніна — русалки Водяниці, Олена Кравець — лиходійки Килини. Михайло Хома (DZIDZIO) — Шумника, а Олег Скрипка — Того, Що у Скелі Сидить.

Учаники команди, які працювали над фільмом, також записали емоційно відеозвернення для світу, в якому поділилися особистими історіями про те, де та за яких умов їх застала війна, їхніх рідних та близьких та як вони змогли повернутися до створення Мавки. 

Прем'єра анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" запланована на 2 березня 2023 року. Далі мультфільм вийде в країнах Європи, Близького Сходу і Північної Африки. 

Новини по темі