Гороскоп на 5 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Гороскоп на сьогодні, 5 серпня 2016, для всіх знаків зодіаку
pixabay.com

Гороскоп на сьогодні: чого очікувати від першої серпневої п’ятниці.

Поділитися:

Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіакуАстрологи програми Сніданок з 1+1 підготували гороскоп на 5 серпня 2016. Експерти розповіли, як провести цей день так, щоб він видався на слову. Гороскоп на день для всіх знаків зодіаку привідкриє таємниці долі.

Читайте також гороскоп на серпень 2016, який розповість, як мине останній літній місяць.

ОВЕН

Сьогодні варто зосередитися на кар’єрі. Будьте уважні на роботі та не проґавте можливість гарно проявити себе перед керівництвом. Можуть виникнути непередбачувані ситуації, але ви легко їх здолаєте та отримаєте власну вигоду. Ввечері на вас чекає приємний сюрприз від коханої людини.

ТЕЛЕЦЬ

Незважаючи на кінець тижня, сьогодні ви, як ніколи, бадьорі й ініціативні. Усі справи, за які ви візьметеся, увінчаються успіхом. Проте варто забути про хитрощі та брехню – вони можуть все зіпсувати. Довіртеся собі. Сьогодні – день, коли треба наважитися втілити в життя найзаповітнішу мрію.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ваш успіх на роботі та в колі друзів залежатиме від вашого почуття гумору. Слід остерігатися надмірної прискіпливості до інших, інакше ви ризикуєте залишитися наодинці. Ввечері вас чекає несподівана знахідка.

РАК

Сьогодні ви могли б нарешті завершити свій проект, але варто зосередитися на стосунках з колегами. Ваша робота увінчається більшим успіхом, якщо ви відкладете усі справи і підбадьорюватимете, допомагатимете іншим. Не сприймайте все близько до серця.

ЛЕВ

Сьогодні краще вирішити всі проблеми. Доведеться повернутися обличчям до негараздів, від яких ви намагалися втекти. Незважаючи на насичений емоційний день, вечір закінчиться гарно. Ваша рішучість та ентузіазм допоможуть побороти всі проблеми.

ДІВА

Ваша комунікабельність сприятиме зустрічам із друзями і близькими людьми. Ймовірні нові романтичні стосунки. Крок за кроком ви зможете завершити всі справи, які почали ще на початку тижня.

ТЕРЕЗИ

У вас з'являться свіжі ідеї і думки, які згодом принесуть вам матеріальний прибуток. Сьогодні буде гарний день, як для розумової, так і для фізичної роботи. Більше уваги присвятіть власному здоров’ю та дозвольте собі робити те, до чого прагне душа.

СКОРПІОН

Ваша прямота і відвертість допоможе розвіяти недомовленості. Хтось із ваших друзів відчайдушно потребує вашої поради. Будьте сьогодні особливо уважні до своїх слів і більше часу проведіть з близькими.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо ви довго не могли наважитися запросити когось на побачення – сьогодні найкращий час побороти свої страхи. Вас супроводжуватиме успіх у стосунках з протилежною статтю. Несподіваний прибуток стане гарним завершенням робочого тижня.

КОЗЕРІГ

Довіртеся своїм почуттям – на вас чекають позитивні зміни. Робіть не те, що треба, а те, чого прагне ваша душа. Завдяки вашому терпінню, ви зможете подолати будь-які складнощі. Більше часу проведіть із друзями, сьогодні вони здивуються вас відвертими зізнаннями.

ВОДОЛІЙ

Подбайте про те, щоб сьогодні ви змогли побути наодинці – вам це потрібно. Проаналізуйте свої почуття та розберіться в собі. Переоцінка пріоритетів допоможе легко розпочати новий етап у житті.

РИБИ

Настав час по-максимуму використати свій приголомшливий творчий потенціал. Ви здатні на набагато більше, ніж просто вирішувати повсякденні клопоти, і ви це знаєте. Вийдіть на свіже повітря і знайдіть джерело натхнення. До кінця дня у вас з'явиться нова ідея для проекту.

Новини по темі