Готуємось до школи: як вибрати стильний і якісний рюкзак (поради експерта)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як обрати рюкзак в школу - поради стиліста (відео)
Фото: Freepik

Стилістка Олена Островерх у "Сніданку з 1+1" розповіла, як правильно обирати рюкзак дитині.

Поділитися:

У розпал передшкільного сезону батьки проводять безліч часу для підготовки свого школяра до нового навчального року. Це відповідальний момент як для дітей, так і для дорослих. Хочеться обрати щось практичне і якісне. Та ринок приладдя й одягу містить нескінченну кількість варіантів до вибору. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що покласти в рюкзак дитині в школу під час війни (поради поліції) 

Як обрати найголовніший аксесуар до школи? Своїми порадами поділилася стилістка Олена Островерх у ранковому шоу "Сніданок з 1+1". 

На що звернути увагу при покупці наплічника

  • Орієнтуйтеся на одяг. Обирайте рюкзак відповідно до відтінків гардероба дитини: якщо у шафі переважають світлі кольори, наплічник теж має бути такого типу.
  • Однотонний колір доповнить будь-який образ.
  • Зважайте на побажання дитини й давайте можливість обирати самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в Україні стартує навчальний рік 2023-2024 та як будуть навчатися діти з 1 вересня 

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Сніданок в соцмережах:

Instagram

Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі