Команда Сніданку з 1+1 вирушає підкорювати США

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 вирушає підкорювати США

Команда ранкового шоу покаже глядачам, яке воно – життя у Сполучених Штатах.

Поділитися:

Команда ранкового шоу Сніданок з 1+1 вирушає до США та готує багато сюрпризів для своїх глядачів.

Так, Сніданок побуває в гостях у найвідомішій ранковій програмі у світі Good Morning America телеканалу АВС. Два роки тому українські та американські телеведучі познайомилися під час телемосту в межах 40-годинного марафону, організованого на честь 40-річного ювілею Good Morning America. Тепер же вони зустрінуться особисто: команда Сніданку з 1+1 відвідає прямий ефір і побачить залаштунки культової ранкової програми, на яку рівняються в усіх країнах.

Також Сніданок покаже репортаж із Нью-Йоркського марафону, на участь в якому зареєструвалося понад 50 тисяч осіб. 42-кілометрову дистанцію 5 листопада там планує пробігти і шеф-редактор програми Антон Степюк.

«Марафон у Нью-Йорку вважають наймасштабнішим у світі. При цьому його проведення не викликає дискомфорту у тих, хто в ньому не бере участь. Нам цікаво дізнатися, як вдається організувати таку масову подію на високому рівні і при цьому не паралізувати рух в місті. І, звісно, ми будемо вболівати за нашого Антона і чекати його на фініші», – розповідає директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна.

Також журналіст Олена Квітка підготує для рубрики Мій путівник зі Сполучених Штатів серію сюжетів про цікаві місця, людей і традиції американців.

Дивіться американські подробиці від Сніданку в найближчих випусках програми по буднях із 6.30 на телеканалі 1+1.

 

Новини по темі