Королева Великої Британії шукає собі помічника

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Єлизаветі ІІ потрібен персональний фахівець із цифрових технологій, який отримуватиме 1 мільйон гривень на рік.

Поділитися:

За скільки українці продають прикраси принцеси ДіаниКоролева Великої Британії Єлизавета ІІ шукає собі помічника. На офіційному сайті Букінгемського палацу з’явилось оголошення: королеві потрібен фахівець, який буде займатися офіційною сторінкою королеви у Twitter, Facebook та Youtube.

Читайте також: У Лондоні встановлять пам'ятник принцесі Діані через 20 років після її трагічної загибелі.

Як повідомляє видання «The Sun», королівський палац пропонує зарплату у 30 тисяч фунтів на рік, а це майже 1 мільйон гривень. Вакансія передбачає повну зайнятість, адже публікувати інформацію про діяльність Єлизавети ІІ, фото з її закордонних візитів та офіційних прийомів треба щодня, а також невпинно повідомляти про поточні справи усієї монаршої родини.

Попри те, що за королівськими стандартами зарплата потрібному фахівцю пропонується невисока, робота із сім’єю королеви Британії передбачає широкий соціальний пакет, програми навчання та співфінансування пенсійних внесків.

Опис вакансії та вимоги до кандидатів можна знайти за посиланням.

Тиждень тому, ймовірно, уже звільнений фахівець з цифрових технологій опублікував у Twitter фото королеви одягнутої у блакитну сукню. Вибір кольору – символічний: Єлизавета стала першим в історії Британії монархом, яка святкує сапфіровий 65-й ювілей правління.

Нагадаємо, не так давно у мережу потрапило відео із сімейного архіву Кейт Мідлтон.

Новини по темі