Коти чи собаки: Хто переміг у батлі від «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дізнавайтеся, яких тварин українці люблять більше.

Поділитися:

8 серпня, у Всесвітній день кішок, «Сніданок з 1+1» розпочав «битву» між котами та собаками. Було проведено 5 онлайн-голосувань, які побачили 760 тис. користувачів соцмереж. За голосуванням стежили понад 120 тис., а безпосередньо свої голоси віддали 16 тис. прихильників собак і котів.

Сьогодні стало відомо, хто ж переміг у запеклому змаганні.

Так, глядачі ранкового шоу віддали 7 709 голосів за собак, тож першість здобули песики. Натомість коти набрали 7 388 голосів.

До того ж сьогодні в ефірі шоу Руслан Сенічкін і Людмила Барбір розповіли зворушливу історію про песиків Челсі та Урсу, які шукають домівку.

Челсі, якій виповнилося 3,5 місяця, знайшли на одній із заправок нашого міста. Співробітник заправки побачив, як із цього цуценя знущалася група нетверезих підлітків і відібрав його. У Челсі був сильний стрес, перші три доби вона дуже боялася людей. Співробітник заправки віддав цуценя волонтеру. Зараз Челсі здорова, соціальна, прищеплена та має паспорт.

Друге цуценя - Урса. Її знайшли волонтери в коробці, на території покинутого будинку в напівзруйнованому гаражі. Зараз Урса живе в офісі волонтерів, дуже контактна, спокійна дівчинка, прищеплена і також із паспортом.

Новини по темі