Людмила Барбір повідомила про загибель на фронті близького друга родини

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Людмила Барбір повідомила про загибель на фронті близького друга родини - 1+1

Ведуча «Сніданку з 1+1» розповіла про загибель близького друга-офіцера.

Поділитися:

Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір розповіла про загибель близького друга її родини - офіцера, командира мото-піхотного  взводу в  Маґурі - Олександра Ільченка, з позивним «Дніпро».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко розповіла, що їй допомагає емоційно триматися під час війни

Задовго до вторгнення Олександр посилено займався військовою підготовкою і з першого дня повномасштабної війни взяв до рук зброю та в складі ТРО захищав свій рідний Київ. Після звільнення Київщини добровільно записався до лав ЗСУ.

«Йому було 36. Розумний, дотепний, цілеспрямований,  правдолюб, з чіткою громадянською позицією. Йому ніколи не було байдуже до проблем нашого суспільства, йому не було байдуже до майбутнього своєї країни. Любив футбол, але найбільше любив Айкідо. Був інструктором Асоціації Айкікай України, 2 дан Айкідо. Навчав і виховував спортивну молодь України. Був хорошою, світлою людиною. Близьким другом нашої сім'ї і частим гостем нашого дому.

друг людмил барбір

друг людмил барбір

Під час запеклого бою отримав важкі поранення. Кілька днів лікарі боролися за його життя, а ми молилися, щоб вижив. 18.06.2023 Сані не стало... Він був єдиним сином у матері... І люблячим чоловіком для своєї дружини...

друг людмил барбір

друг людмил барбір

15 років дружби, майже стільки ж разом на татамі. Спільні тренування, семінари, теплі сімейні посиденьки на кухні, зустрічі  друзів - «Характерників» за кавою і чаєм, безкінечний гумор і наші специфічні жарти», - написала Людмила Барбір в соцмережі.

друг людмил барбір

Також ведуча закликала підтримати рідних Олександра - маму і дружину:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко показала зворушливе відео зустрічі своїх доньок з батьком-військовим

«Давайте допоможемо рідним. Це найменше, що можемо зробити для наших загиблих воїнів... Залишаю номер карти дружини Валерії - 5167803249064796»

Новини по темі