Марія Бурмака хоче стати членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення – "Сніданок з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Марія Бурмака хоче стати членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення – "Сніданок з 1+1"

Народна артистка України Марія Бурмака заявила про наміри подавати свою кандидатуру до членства у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

Поділитися:

Народна артистка України Марія Бурмака заявила про наміри подавати свою кандидатуру до членства у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Своїми планами на майбутнє, і поглядами на інформаційну політику в Україні вона поділилася з журналістами "Сніданку з 1+1".

Співачка розповіла, що пішла на цей рішучий крок, бо дуже переживає за інформаційну безпеку України. Ще на Майдані, до неї підходило багато людей і обговорювали саме питання інформаційної політики і інформаційної безпеки нашої країни.

"Нацрада – це державний, конституційний наглядовий, регуляційний орган, який має впливати на інформаційну політику і безпеку", - розповідає вона. І на сьогоднішній день цей орган має повністю змінити інформаційну політику держави.

"А от наскільки має змінитися інформаційна політика, ну всі ми прекрасно розуміємо, тим більша зараз, фактично в стані окупації, в стані, будемо речі називати своїми іменами, війни, ясно, що державна інформаційна політика, повинна принанні бути. Ми повинні розуміти, що небезпека існує, і треба щось з цим робити", - каже Бурмака.

Марія дуже занепокоєна тим, що в Криму відключили українське телебачення, і охоче дискутує на тему відключення російського телебачення в Україні.

"Нас світ може звинувачувати у недемократичності, але проти нас іде війна, проти нас Росія діє недемократичними методами", - запевняє вона з цього приводу.

Дивіться повне інтерв'ю з Марією Бурмакою в сюжеті "Сніданку з 1+1".