Новорічний випуск «Сніданку з 1+1» підіб’є підсумки року та проведе великий розіграш подарунків

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Новорічний випуск Сніданку з 1+1: підсумки року та великий розіграш подарунків

У особливому випуску працюватиме вся телеродина «сніданківців».

Поділитися:

В останній день 2023 року «Сніданок з 1+1» на телеканалі «1+1 Україна» покаже подовжений випуск, який триватиме із 7:00 до 11:00. 

У особливому випуску працюватиме вся телеродина «сніданківців»: Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Валентина Хамайко, Олександр Попов, Ігор Циганик.

Сніданок з 1+1

У програмі підіб’ють підсумки 2023 року, покажуть сюжети про те, чим ми прожили цей рік і з чим вирушаємо у 2024. А Ігор Циганик підіб’є спортивні підсумки року. Піаніст-віртуоз Євген Хмара, який представив цього року потужний проєкт із симфонічним оркестром ЗСУ на підтримку України, супроводжуватиме ефір казковими авторськими мелодіями. Співачка Христина Соловій виконає неймовірний саундтрек анімаційного фільму «Мавка», який цього року здобув безпрецедентний успіх за кордоном та встановив рекорд серед національних фільмів за касовими зборами та кількістю проданих квитків за часів Незалежності. А Пес Патрон та Іван Марунич, чий дует вірусився цього року у соцмережах, подарують глядачам заряд позитиву. 

Окрім того, на глядачів чекає грандіозний розіграш подарунків – побутової техніки від Gorenje. Як отримати подарунки, читайте на сайті 1+1.

Не пропустіть святковий випуск «Сніданку з 1+1» з 7:00 до 11:00 на телеканалі «1+1 Україна».

Новини по темі