Руслан Сенічкін розповів, якою бачить свою майбутню обраницю

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий популярного ранкового шоу відверто розповів про стосунки в родині та особисте життя.

Поділитися:

Людмила Барбір розкрила секрет ідеальних стосунківУ програмі «Сніданок. Вихідний» популярний телеведучий Руслан Сенічкін поділився подробицями особистого життя та відверто розповів про те, які стосунки у нього в родині.  

Читайте також: Руслан Сенічкін зустрівся на кухні зі своїм клоном.

Руслан Сенічкін – найвпізнаваніший телеведучий України. Вже 7 років поспіль мільйони глядачів прокидаються під його бадьоре «Доброго ранку! З вами «Сніданок з 1+1».

Дитинство Руслана Сенічкіна було доволі непростим. Проте, завдяки маминим старанням воно водночас було дуже яскравим та насиченим.

Небагато жили свого часу, особливо в 90-ті роки. І завдяки її наполегливій праці і бажанню, щоб дитинство було яскравим, на День народження, приміром, обов’язково був торт зі свічками, - переконує ведучий.

Навчання згодом юному Руслану доводилося поєднувати з роботою на будівництві, аби допомогти мамі.  

Були такі моменти, коли на ринку продавали і парасольки і якісь курточки, - каже Руслан Сенічкін.

Зараз Руслан має дві вищі освіти та успішну кар’єру. Він вже встиг написати кілька книг, озвучити мультфільм, але жодного разу не запізнився на ефір. Зірка ранкових шоу просто обожнює свою роботу і ставиться до неї вкрай відповідально.

Мама телеведучого постійно дивиться ефіри сина та навіть інколи критикує і висловлює свої зауваження.

Вона взагалі всі ефіри дивиться і жодного, мабуть, ще не проспала, але дуже критично ставиться до того, що відбувається в програмі. Якщо десь я там кепсько поводив себе, десь мав нудний вигляд, то вона завжди каже, отут так було, а тут не так, - зізнається ведучий.

Руслан має також двоє сестер двійнят – Аню та Тетяну. З ними у телеведучого - особливі стосунки.

Ми з Анею найбільше схожі, тільки у неї бороди нема, - сміється Руслан Сенічкін.

Читайте також: Руслан Сенічкін підгодовує ведучих ТСН.

Через напружений графік, зізнається популярний телеведучий, йому все складніше знаходити час для близьких. Та попри це, Руслан завжди допомагає своїй родині як може.

Я себе намагаюся невимушено ставити на якийсь другий план. Так, вони для мене – найголовніші. І мама скільки для нас всього зробила, - запевняє ведучий.

На роботі Руслан також славиться своїми кулінарними талантами. Він встиг приготувати вже сотні оригінальних страв. Проте у звичайному житті найбільше йому до душі чай з лаймом чи малиновим варенням.

Про те, якою бачить свою майбутню обраницю Руслан Сенічкін ділиться охоче. Запевняє, для нього головне - не зовнішність, а почуття гумору.

Хіба можна шукати якийсь ідеал. Звісно, почуття гумору обов’язково має бути, тому що без іронії на життя дивитись неможливо. Щодо краси і зовнішності, то мені здається це абсолютно суб’єктивно. Тобто для когось вона може бути некрасивою, а для мене буде єдиною і неповторною,  - говорить Руслан Сенічкін.  

Нагадаємо, не так давно телеведуча Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков відверто розповіли про знайомство, весілля та сімейні традиції.

Новини по темі