Сніданок з 1+1 запускає ток-шоу та запрошує глядачів стати учасниками програми

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 запрошує глядачів стати учасниками програми

Кожен охочий може потрапити на ефір, заповнивши форму на сайті.

Поділитися:

Вперше на українському телебаченні учасником ранкового шоу може стати кожен бажаючий – «Сніданок з 1+1» відкриває двері для своїх глядачів. Відтепер раз на тиждень популярна ранкова програма буде проходити в форматі ток-шоу. Перший випуск в новому форматі відбудеться вже завтра, 14 лютого, в День всіх закоханих. Про це команда проекту розповіла на презентації нового сезону ранкового шоу, гості якої стали першими учасниками ток-шоу в рамках «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір здійснили мрію постійної глядачки Сніданку з 1+1

«Ми давно взяли курс на зближення з нашими глядачами, з якими активно спілкуємося в соціальних мережах: там ми дізнаємося їхні історії, читаємо запитання від них і прислухаємося до побажань. Також ми постійно ведемо стріми з-за лаштунків шоу, але тепер ми вирішили зробити ще один крок на зустріч глядачеві. У цьому сезоні щочетверга ми будемо відкривати двері студії, щоб глядачі могли познайомитися з ведучими, розповісти свої історії, задати питання нашим гостям та експертам, зробити сюрприз своїм рідним, побачити телевізійну кухню зсередини. Зайняти одне з 20 крісел в студії «Сніданку», може практично будь-хто, і таким чином, стати повноцінним учасником програми», - розповіла під час презентації директор департаменту ранкового мовлення каналу «1+1» Юлія Жмакіна.

Щоб стати одним з 20 щасливчиків і потрапити в студію «Сніданку з 1+1», потрібно заповнити анкету на сайті каналу 1+1. Гостьовий редактор програми ознайомиться з кожної заявкою і зв'яжеться з учасниками, щоб підтвердити можливість участі в прямому ефірі.

На презентації нового сезону «Сніданку з 1+1» в затишній домашній атмосфері гостей вітали всі зіркові ведучі, які здивували гостей своєю появою: Руслан Сенечкін ввіз Людмилу Барбір в студію на візку з супермаркету, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс зайшли в студію з дитячою коляскою, а Валентина Хамайко принесла на руках свого двомісячного синочка Андрія, який мило спав протягом всього заходу. В цей час на кухні вже почали готувати частування для гостей Олександр Попов та експерт «Сніданку з 1+1», бренд-шеф Євген Клопотенко, який розповів, що незабаром збирається видати свою книгу.

Також в гості зайшли постійні експерти «Сніданку з 1+1» фітнес-тренер Ксенія Литвинова та лікар-дієтолог Наталія Самойленко, які в новому сезоні дадуть шанс кожній глядачці повторити успіх ведучої Нелі Шовкопляс та повернутися в форму до літа. Відразу під час презентації вони поділилися кількома досить простими секретами. Наприклад, Наталя розповіла, що сніданок - один з найважливіших прийомів їжі. Як показує статистика - прийом їжі вранці знижує ризик ожиріння у дітей на 30%. А Ксенія порадила перетворювати тренування в задоволення - зараз в ефірі «Сніданку» якраз виходити серія сюжетів з легкими танцювальними вправами.

У центрі уваги протягом усього сніданку в студії ранкового шоу була маленька Єфросинія, ведуча рубрики «Фросіна Погода», яка виходить щоп’ятниці в «Сніданку з 1+1». П'ятирічна дівчинка зачарувала всіх присутніх своєю безпосередністю та артистизмом. Фрося не тільки розповіла про свою любов до роботи в кадрі, а й навіть продемонструвала декілька акробатичних піруетів.

Крім того, під час презентації ведучий «Сніданку з 1+1» і народний улюбленець Руслан Сенічкін представив нового кулінара на кухні ранкового шоу - Севастяна Фаґе, українця з французьким корінням. Хлопчику всього 12, але він вже точно знає, що хоче пов'язати своє життя з кулінарією і вважає її своїм життєвим покликанням. Севастян підкорив усіх гостей презентації традиційним французьким десертом - макарунами. Разом з ще однією маленькою ведучою Євою, яка буде відповідати за здорове харчування на дитячій кухні, Сева стане ведучим рубрики «Правила Сніданку. Діти», яка виходитиме два рази на тиждень – по вівторках та четвергах.

Слідкуйте за новинками в ефірі «Сніданку з 1+1» в будні з 6:30 та у вихідні з 8:00 ранку.

Нагадаємо, «Сніданок з 1+1» вже не перший рік поспіль є найпопулярнішим ранковим шоу на українському телебаченні і впевнене лідирує в слоті свого виходу, випереджаючи своїх конкурентів за часткою аудиторії. У 2018 року програма підтвердила свою першість і показала рекордні результати телеперегляду. Так, за результатами 2018 року середня частка «Сніданку з 1+1» за цільовою аудиторією 18-54 (Україна) склала 13.5% - це найвищий показник програми за останні 10 років. А по аудиторії 18-54 (50К +) частка склала 13.2% - такий показник є рекордним для частки програми з 2006 року. У 2018 році «Сніданок» реалізував ряд знакових проектів, серед яких перший документально-музичний фільм - «З днем народження, Чувак», приуроченому до 50-річчя Кузьми. Також «Сніданок» відкрив нову студію під відкритим небом, і тепер в теплу пору року ведучі приймають гостей на затишній терасі. Протягом року до нас приходили найбільш авторитетні гості, серед яких популярні українські зірки, міністри, політики та легендарний робот Софія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко зворушила ніжними світлинами свого немовля

Новини по темі