Сніданок з 1+1 зняв свою версію відомої сцени з серіалу «Друзі»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Напередодні зимових свят команда Сніданку з 1+1 зняла свою версію відомої сцени з культового серіалу «Друзі»

Поділитися:

Напередодні зимових свят команда Сніданку з 1+1 зняла свою версію відомої сцени з культового серіалу «Друзі», в якій показала, як ведучі ранкового шоу готуються до Нового Року.

За сюжетом народний телекулінар Руслан Сенічкін вже традиційно у переддень свята емоційно та із захопленням, притаманними Росу Геллеру, розповідає друзям про секрети приготування олів’є. В свою чергу, глядачі чують думки його колег, за якими можна впізнати риси характеру інших персонажів серіалу «Друзі». Так, у Нелі Шовкопляс, яка цього року доєдналась до команди «Сніданку», можна легко впізнати Рейчел, у Людмилі Барбір, яка вже четвертий рік поспіль вимушена слухати від Руслана одну й ту саму історію, - Моніку, у Валентині Хамайко – Фібі, Єгор Горєєв нагадає глядачам про Джоуі, а Олександр Попов – про Чендлера.  

«Вся команда Сніданку з 1+1 – фанати «Друзів». Авторам цього культового серіалу Марті Кауффман та Девіду Крейну вдалося створити шість унікальних персонажів, за якими 10 років із захопленням спостерігали мільйони телеглядачів по всьому світу. Нам у Сніданку вдалося зібрати шість неповторних ведучих, які щоранку пробуджують усю країну, та яких обожнюють мільйони українців», - розповідає директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна.

Ще більше сюрпризів від команди Сніданку з 1+1 чекають на глядачів у спеціальному новорічному випуску. Аби більшість членів команди мали змогу відпочити у Новий рік, ведучі вирішили підготувати святковий випуск власними силами. Як їм це вдасться, дивіться 31 грудня о 8.00 на телеканалі 1+1.  

Новини по темі