Справжні дива: Щасливі історії безпритульних пухнастиків

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ці тваринки нарешті знайшли свій теплий та затишний дім

Поділитися:

53 безпритульних котиків – саме стільки пухнастиків побували в студії Сніданку з 1+1 впродовж 2017 року з надією знайти собі прихисток. Сніданок взяв на себе соціальну місію – допомагати тим, хто сам про себе подбати не може. Сорок із них знайшли своїх господарів. До прикладу, котик Няшик одразу після ефіру ранкового шоу знайшов прихисток у гості студії - кондитера Дарини Шкір. Тепер у Няшика справді солодке життя. 

Кортить пригадати історію дуже комунікабельного котика на ім'я Честер, який у прямому ефірі заліз Єгору Гордєєву на спину. 

А винуватці цього року - милі песики, стали справжніми героями Сніданку з 1+1. Разом із ведучими чотирилапі друзі взяли участь у фотосесії для новорічного календаря.Придбати календар на стіл можна за посиланням. Купити великий новорічний календар на стіну можна за посиланням

Нагадуємо, що щодня на сайті 1plus1.ua з'являється гороскоп на день для всіх знаків зодіаку із інформацією про безпритульних тваринок. Ви маєте можливість подарувати чотирилапим друзям справжній дім та отримати вірного маленького друга. 

 

 

Новини по темі