Стало відомо, хто буде новою ведучою Сніданку з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

На українському ТБ з'явиться нова ведуча, яка з 19 вересня доєднається до команди Сніданку з 1+1

Поділитися:

Новою ведучею програми Сніданок з 1+1 стане 30-річна Неля Шовкопляс. Неля родом з Харківщини, за освітою – економіст-маркетолог. Разом із чоловіком вона виховує двійнят – Тимофія та Матвія. Останні три роки вона провела в декреті, присвятивши себе вихованню синів. Коли діти трохи підросли, Неля вирішила зайнятися професійною реалізацією.

«Я захоплююся тими жінками, які успішно поєднують материнство та саморозвиток, живучи за принципом - щаслива мама – щасливі всі. Однак до недавнього часу в мене самої так не виходило, – розповідає Неля Шовкопляс. – Я обожнюю програму Сніданок з 1+1 і часто уявляла себе в ролі ведучої цього проекту. Кілька років тому навіть загадала таке бажання, написавши його на аркуші. Але я і подумати не могла, що дуже скоро мені випаде такий шанс – стати частиною цього проекту».

Неля – випускниця Вищої школи Media&Production, цієї весни вона закінчила курс «Ведуча розважального шоу», куратором якого є директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна. Останнім часом Неля стажувалася на проектах Танці з зірками та Модель XL, аби ближче познайомитися з особливостями телекухні.

«Звичайно, спочатку ми шукали людину з досвідом роботи у кадрі. Ми розглянули величезну кількість ведучих, і вже майже в момент відчаю я згадала про свою студентку Нелю. Ще під час навчання вона запам'яталася нестандартним підходом до всього, що робить, та невичерпним оптимізмом, – коментує Юлія Жмакіна. – Я запросила її на проби, і результат перевершив всі мої очікування. Невимушена Неля з легкістю зачарувала всіх навколо і змусила сміятися наших ведучих. У ній багато щирості та доброти – це те, що в лавці не купиш. А решті можна навчитися. Мені здається, поява Нелі освіжить ситуацію на ринку ведучих».

Про те, що Нелю обрали в якості нової ведучої каналу 1+1, вона дізналася під час розіграшу, записаного на приховану камеру. Як стажера, її попросили завезти в офіс Сніданку запрошення на прямий ефір Танців з зірками. Коли дівчина вже збиралася йти, Юлія Жмакіна ненароком повідомила їй заповітні слова: «Вітаємо, ти стала новою ведучою Сніданку». Після цього вся команда проекту з кульками та квітами почала обіймати новоспечену колегу.

Зазначимо, як справжню Попелюшку, на Нелю чекає перевтілення. У новому образі вона з'явиться перед глядачами під час свого першого прямого ефіру, який відбудеться у вівторок, 19 вересня о 6:30 на каналі 1+1.

Новини по темі