Сучасна версія «Службового роману», шлях із актриси у княгині та наступний випуск «Ліги Сміху»: що дивитися на «1+1» цього тижня

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 26 червня по 2 липня.

Поділитися:

Ви намагаєтесь регулярно дивитися улюблений телеканал, та інколи все ж пропускаєте цікаві фільми чи телепрограми? Відтепер ми завчасно нагадуємо вам про найцікавіше. Відпочивайте з нами!

«Службовий роман. Наші часи», середа, 21:20.

Улюблені герої однієї з найкращих радянських комедій Ельдара Рязанова перенеслись у 21 сторіччя. Тепер Людмила Калугіна – голова масштабного рейтингового агентства, така ж амбітна та принципова, як і її відома «попередниця». Анатолій Новосельцев, відповідно – скромний, добрий та нерішучий  фінансовий аналітик цієї компанії, що сам виховує двох маленьких донечок.

Як розвиватимуться взаємини між персонажами Світлани Ходченкової та Володимира Зеленського? 1+1 покаже.

«Принцесса Монако», четвер, 23:45. 

Біографічна драма про захопливу та складну водночас долю голлівудської актриси Грейс Келлі. Вона виходить заміж за коханого та отримує свою найвідповідальнішу головну роль –  принцеси Монако. Але сподобатися двору зовсім нелегко, тим паче на фоні складних політичних подій та нескінченних інтриг. Чи досягне Грейс Келлі своєї мети та чи стане «народною принцесою»? Це варто подивитись.

«Ліга сміху», п’ятниця, 20:15.

Відпочити душею та вдосталь насміятися – таку приємну нагоду знову готує для вас головний гумористичний проект в Україні.

«Таємний код віри», субота, 10:00.

Священик Георгій Коваленко знову розвінчає стереотипи, пов’язані з релігією та церквою. У цьому захопливому науково-пізнавальному проекті знайдете відповіді на запитання, пов’язані з сакральними речами.

«Знай наших», субота, 20:15.

Субота – ви давно хотіли спробувати той ефективний кавовий скраб? Ловіть момент: зробіть це перед початком нового скетч-шоу «Знай наших». Тоді поки діятиме «чарівна» маска для пружних сідничок, вас розважать цікаві та веселі історії іноземців, які «понаїхали» в Україну.

Новини по темі