Тіна Кароль із фіналістами «Голос.Діти-3» презентувала нову дитячу пісню (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Сьогодні в ефірі «Сніданку з 1+1» побували зіркові тренери «Голос.Діти» і фіналісти проекту.

Поділитися:

Сьогодні в ефірі «Сніданку з 1+1» побували зіркові тренери третього сезону «Голос.Діти» Тіна Кароль та MONATIK, а також фіналісти проекту Влад Фенічко, Андрій Бойко, Саша Подолян, Еліна Іващенко, Таня Олексієнко та Іванна Решко.

Тіна Кароль із шістьома фіналістами проекту презентувала у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» нову дитячу пісню «Дитинство не втрачай», яку написала, надихнувшись проектом «Голос.Діти».

Тренер дитячого вокального проекту розповіла, що минулого сезону проекту написала дитячий гімн «Україна - це ти», а сьогодні презентує нову авторську композицію.

Пісня про те, що яким би ти не був, чи дорослим, чи малим, не треба втрачати дитинство в душі. Це дуже добра, сучасна, дитяча пісня. Її ще ніхто не чув, навіть мама, тільки учасники проекту та глядачі «1+1» почують цю пісню вперше, - розповіла Тіна Кароль

Фінал третього сезону «Голос.Діти» відбудеться 4 грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1». Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування, адже на даному етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних.

Переможець отримає звання Найкращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато інших призів. Нагадаємо, фіналістами стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Новини по темі