ТОП-5 речей на випадок відключень світла, які повинні бути в кожному домі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
ТОП-5 речей, якщо будуть нові відключення світла
Unsplash

Які речі будуть корисиними під час нових відключень світла: поради експерта.

Поділитися:

Зважаючи на досвід минулого року, українці ретельно готуються до можливих критичних ситуацій, які може спричинити ворог взимку 2023-2024. Що обов'язково потрібно мати вдома на випадок порушення електропостачання? У "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, організаторка простору Ганна Гончарова назвала 5 речей, які допоможуть комфортно пережити потенційні відключення світла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову без світла: наскільки українська енергетика захищена від російських атак

Які речі потрібні під час відключення світла

1. Газовий пальник. Особливо це актуально для тих, у чиїх квартирах є лише електрична плита. Будьте обережними та пам'ятайте про правила експлуатації газових балончиків.

Газ

2. Павербанк. Надзвичайно важливий пристрій у наш час. Стежте, щоб він завжди був зарядженим, а вдома були всі потрібні дроти, аби під'єднати до гаджетів.

Павербанк

3. Якісний ліхтарик з акумуляторами. Потужний ліхтарик допоможе провести час без електрики більш продуктивно та ефективно. Якщо у вас будуть змінні акумулятори до нього, то такий пристрій прослужить довго без потреби зарядки.

Ліхтарик

4. Теплі ковдри та одяг. Часто електропостачання та опалювання пов'язані, тож щоб не захворіти обов'язково майте напоготові пухнастий плед та светр.

Теплий одяг

5. Свічки та сірники. Навіть якщо ліхтарик раптово перестане вмикатися, а павербанк виявиться розрядженим, свічки завжди зможуть освітити та трохи зігріти. Спеціальні ароматичні  допоможуть зробити темну гнітючу атмосферу більш затишною.

Свічка

Фото: Unsplash.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відключення світла восени та взимку: українцям радять запастися генераторами

Готуємося до важкої зими: ТОП-5 найважливіших речей для холодної пори у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube:

Новини по темі