Торт для настрою та цуценя: Як вітали з Днем Народження Єгора Гордєєва

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як вітали з Днем Народження Єгора Гордєєва
1plus1.ua

Іменинник отримав подарунки у прямому ефірі Сніданку з 1+1

Поділитися:

Сьогодні, 27 лютого, День народження відзначає відомий холостяк України, ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв. Імениннику виповнилося 29 років.

Привітати ведучого прийшла сім'я Пасько, якій влітку Єгор подарував свого цуценя чорного лабрадора Джума - Синьку. Маленький господар собаки Гліб переіменував Синьку в Сімку.

Щеня, якому вже 10 місяців, з'явився разом зі своїми вже новими господарями - Оленою і її сином Глібом в студії Сніданку з 1+1 в прямому ефірі.

Щоб підготувати Єгору сюрприз, Олена заздалегідь написала ведучому Руслану Сенічкіну на сторінці в Facebook: «Мій син Гліб, отримав в подарунок дочку лабрадора Джума, тепер вона Сіма. У Єгора наближається день народження. Наша сім'я, хотіла б привітати його з цим святом. Подарувати йому позитивні емоції».

Іменинник не знав про підготовлений сюрприз і був неймовірно здивований.

Тебе не впізнати. Ти вже майже стала такою ж великою, як Джум. Це так несподівано!- прокоментував Єгор Гордєєв зустріч з собакою Сімкою.

Після ефіру Єгора чекали гості, колеги, ведучі з подарунками і величезним mood тортом на якому розмістився глобус, карта Латинської Америки, де мріє побувати ведучий, яхта, літак, віза, закордонний паспорт.

Дитяча мрія Єгора - бути капітаном яхти. Ведучий вірить, що його мрія скоро здійсниться. Звичайно, подарунки дісталися і лабрадору Джуму, татові Сімки, м'який і теплий килимок.

Нагадаємо, навесні 2018 пес ведучого Єгора Гордєєва - чорний лабрадор Джум вперше став батьком. У нього народилося 8 цуценят. За традицією, яка існує у кінологів, один малюк залишається господарям батька, інші - матері. Єгор і його сім'я вирішили не продавати цуценя, а віддати в хороші руки - кому чотириногий друг потрібен найбільше. Для цього всі бажаючі могли написати пост на сторінку Сніданку з 1 + 1 в Facebook і розповісти, навіщо їм потрібен пес.

Цікаво, що тільки в перші 10 хвилин після публікації глядачі буквально засипали своїми історіями, залишивши понад 200 повідомлень!

Новини по темі