Третя Facebook-трансляція Сніданку з 1+1 буде музичною та спортивною

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Третя Facebook-трансляція Сніданку з 1+1 буде музичною та спортивною

У п'ятницю, 17 червня, з 10:00 до 11:00 на офіційній сторінці «Сніданку з 1+1» у мережі Facebook відбудеться третя онлайн-трансляція з чарівними гостями.

Поділитися:

Ведучим онлайн-ефіру буде Руслан Сенічкін – улюблений народний кулінар та автор книги «Сніданки в саду». Складуть компанію Руслану представниці прекрасної статі: Марічка Бурмака та Марина Леончук.

Сьогодні, 16 червня, у Марічки Бурмаки день народження, з чим ми її щиро вітаємо, а уже завтра вона прийде до студії «Сніданку» і розповідатиме про свої пісні, останні новини та події у творчому житті. Долучиться до розмови Марина Леончук з тематикою улюблених книг та розповість про своє захоплення – біг. Спеціально для гостей Руслан приготує освіжаючий вишневий лимонад, який добре втамовує спрагу влітку. Рецепт простий, тому готуйте його одночасно з ведучим.

Під час трансляції Марічка та Марина чекатимуть на ваші запитання, які можна буде поставити у режимі реального часу. Автори найкращих запитань, які визначать гості студії, отримають у подарунок книжку Руслана Сенічкіна та Наталії Підлісної зі смачними рецептами та корисними порадами по садівництву - «Сніданки в саду».

Це уже не перша трансляція у такому форматі, яка стає традицією п’ятничного дня. Нагадаємо, що у п'ятницю, третього червня, відбувся телевізійний дебют ранкової програми "Сніданок з 1+1": вперше за всю історію українського медіа простору телевізійна програма транслювалась у форматі чату на сторінці у Facebook. Зустріч відбулася із ведучим Русланом Сенічкіним та автором рубрики "Зелена ділянка" Наталією Підлісною на тему "Літо-2016: тренди у садівництві та на кухні". Ведучою першого онлайн-ефіру була Валентина Хамайко.

Новини по темі