В Україні відкриють 120 безкоштовних мовних таборів

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Англійська мова для школярів: безкоштовні літні табори в Україні 2016

Влітку українські школи перетворяться на освітні англовомні майданчики.

Поділитися:

У багатьох батьків немає можливості віддати свою дитину на дорогі курси іноземної мови. Проте є інший вихід – зареєструвати школяра у безкоштовному мовному таборі.

Координатор мовного проекту Go Camps Любов Залюбовська у студії Сніданок з 1+1 розповіла, в яких регіонах діятимуть відкриті англомовні табори.

Протягом трьох тижнів у 120-ти українських школах вчителі й іноземці безкоштовні навчатимуть дітей англійській мові

Microsoft безкоштовно допомагає нам зробити ресурс, на якому ми поширюємо інформацію про школи, а американське посольство забезпечує вчителів тренінгами, – заявила координатор Go Camps.

Серед волонтерів – жителі Автралії, Індії, Франції, Індонезії та Греції. Також до школярів приїдуть українці, які вже кілька років живуть за кордоном.

У пришкільних мовних таборах волонтери разом з дітьми ставитимуть п'єси, займатимуться спортом, співатимуть пісень і готуватимуть наукові доповіді. 

Наші волонтери – це позитивний приклад людини, яка самостійно вивчила англійську мову, додаткова мотивація для дітей, – каже Любов Залюбовська.

Головне завдання Go Camps – не лише навчити школярів англійській мові, а й організувати тренінг для вчителів, щоб вони здобули нові знання та ділилися ним із колегами.

Новини по темі