Як результати дебатів у США вплинуть на долю України: Єгор Гордєєв розкрив усі подробиці

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як результати дебатів у США вплинуть на долю України - розповідає Єгор Гордєєв: відео

Єгор Гордєєв розповів, як результати дебатів у США вплинуть на долю України

Поділитися:

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв був на зв'язку з колегами із CNN та розповів інсайти дебатів двох кандидатів у президенти США ексклюзивно для глядачів.

Сьогодні, 28 червня, пройшов перший етап дебатів між кандидатами у президенти США: представником від демократів Джо Байденом та республіканцем Дональдом Трампом. Ведучий зазначив, що ці дебати вже розпочали новий історичний етап американської високої політики.

«Це новий етап в політиці, де з трибун можна спокійно «хрестити» тебе якимись чіткими канонами. Як, наприклад, Трамп назвав Байдена «палестинцем», а той назвав його «лохом» і «лузером». Ну от останнє - це більше про політику етики та культури, а от обізвати людину якоюсь нацією, бажаючи її присоромити, то це вже викликає певні дзвіночки, тим паче, в Сполучених Штатах Америки», - розповів ведучий.

Під час дебатів також обговорювали дії кандидатів щодо міжнародної політики та, звичайно, не обійшлися без питань щодо ситуації в Україні. Так, ведуча кілька разів чітко перепитала Трампа, коли він уникав прямої відповіді, чи погоджується він із планом Путіна щодо України.

«Трамп відповів: «Ні, не погоджуюся!». Але, в той же час, він почав звинувачувати демократів, не лише Байдена, але й Обаму в тому, що їх неправильна політика, слабкі «обамівські» санкції призвели до того, що Путін відчув силу і напав. При ньому такого б не було, тому що він знає, як з ним говорити», - пояснює Гордєєв.

Дивіться повний коментар ведучого про дебати Джо Байдена та Дональда Трампа у Сніданку з 1+1.

Більше актуальних та цікавих новин – у Сніданку з 1+1, який виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук запитала Дмитра Кулебу, чи дійсно Байден і Путін "поділили світ" — відповідь у "Мосейчук+"

Новини по темі