Зустріч із Вакарчуком, зйомки у фільмі Сеітаблаєва: у «Сніданку з 1+1» триває благодійний аукціон

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Виручені кошти підуть на здійснення бажань тяжкохворих дітей

Поділитися:

Сьогодні в ефірі «Сніданку з 1+1» стартував благодійний марафон «Здійсни мрію», до якого долучились Алла Мазур, Дмитро Комаров, MONATIK, Свтослав Вакарчук, DZIDZIO та інші. Виручені кошти підуть на здійснення бажань тяжкохворих дітей - підопічних проекту «Здійсни мрію».

Всього на аукціоні представлено 21 ексклюзивний лот, торги за які тривають на сторінці «Сніданку з 1+1» у Facebook. Наразі найзапекліша боротьба розгорнулася за особисту зустріч та подарунок від Дмитра Комарова: користувачі соціальних мереж готові віддати 21 000 гривень. За можливість пройти квест разом із DZIDZIO та отримати квитки на його концерт пропонують більше 16 000, а за зйомки у новому фільмі Ахтема Сеітаблаєва – 13 000. Стати телезіркою можна придбавши лот від Руслана Сенічкіна та Валентини Хамайко – переможці візьмуть участь у зйомках кулінарних рубрик «Правила сніданку» та «Солодка неділя».

Крім того, глядачі можуть придбати ексклюзивний лот від Алли Мазур – ведуча «ТСН. Тиждень» дасть для переможця майстер-клас, розкриє професійні секрети та запише разом із ним персональний випуск новин.

Серед лотів також авторська лампа від архітектора Сергія Махна, знайомство з учасниками гурту «Океан Ельзи», кулінарий вікенд від ресторатора Савви Лібкіна та інші.

Купити подарунок від зірки зможе кожен, хто запропонує найбільшу суму і перерахує її на рахунок благодійного фонду «Ти не один».

Крім того, якщо ви просто хочете допомогти діткам з проекту «Здійсни мрію», ви можете переказати благодійний внесок на рахунок фонду:

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД 1+1 МЕДІА 
код ЕДРПОУ 41565550
р/р 26004020040834 (грн),( EUR),(USD), в АБ «Південний», МФО 328209
Благодійний внесок (обов’язково вказувати)

Новини по темі