7 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки 1+1

Проведіть вільний час, переглянувши цікаві мультфільми.

Поділитися:

Насолоджуйтесь вільним часом разом із вашими дітлахами, переглянувши захопливі мультфільми з українським дубляжем. Ведучі 1+1 озвучили героїв анімацій і готові подарувати вам незабутні враження. 

ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА: РУСЛАН І ЛЮДМИЛА. ПЕМ'ЄРА - 8 березня

Український мультфільм розповість дивовижну історію, що сталася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. Волею доль бродячий артист Руслан знайомиться з князівською донькою Людмилою. Незважаючи на різницю в суспільному становищі, молоді люди закохуються. Однак їхнє щастя виявляється недовгим. Підступний чаклун Чорномор викрадає Людмилу за допомогою магії. У призначений час він принесе дівчину в жертву, щоб продовжити власні безсмертя й могутність.

Цікаво, що головних героїв озвучили тренери Голосу. Діти, вокалісти гурту Время и Стекло: голосом Руслана став Позитив (Олексій Завгородній), а Надя Дорофєєва подарувала свій голос київській принцесі Мілі. А ось голосом ведучого 1+1 Юрія Горбунова заговорить Кіт Вчений.

Кожен чоловік у житті - кіт. Він уміє і лизнути, і царапнути, і приголубитися, і втекти погуляти сам по собі. Перевтілюватися в Кота не проблема, - розповів Юрій Горбунов. 

«ПРИГОДИ ПАДДІНГТОНА», 2017

Український гуморист Володимир Зеленський озвучив ведмедика Паддінгтона у першій частині фільму і зробить це вдруге. 

Це чарівна та неймовірно весела історія. Коли я озвучував Паддінгтона, я відчув себе ведмедиком в костюмі британського джентельмена. Я пройнявся роллю харизматичного ведмедика, адже у ньому поєдналося усе - оптимізм, людяність та хороше почуття гумору, - зізнався Володимир. 

«КОКО», 2017

Глядачі познайомляться з Мігелем, який мріє піти шляхом свого кумира Ернесто де ла Круса, найславетнішого співака в історії Мексики. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Світі Мертвих. Отож взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого собаку Данте, Мігель вирушає у потойбіччя…

Для ведучої Сніданку. Вихідний Валентини Хамайко це був перший досвід у дубляжі. Вона подарувала свій голос добрій і ніжній мамі головного героя Луїзі Рівері.

«Мультфільм дуже зворушливий. Я плакала і водночас почувалася абсолютно щасливою. Щасливою, бо в мене є сім‘я! Я ще з більшим трепетом буду зберігати спогади про своїх рідних! Про батьків, яких уже немає, про дідуся, якого дуже любила. А ще зрозуміла, що ніколи не можна сердитись на тих, кого вже з нами немає, бо на будь-який їхній вчинок є причина. Вмійте любити і прощати!» - поділилася враженням після перегляду Валентина.

«ТАЧКИ-3», 2017

З появою спорткарів нового покоління, які очолює супер-гонщик Джексон Шторм, гоночний автомобільчик Блискавка Маккуін – головний герой мультфільма, починає програвати у змаганнях. Але він не здається й звертається за допомогою до молодого й талановитого тренера Круз Рамірез. Жага до перемоги та мудрість наставника дозволяють героям гідно протистояти новітнім суперникам. Маккуін має добре попрацювати над собою, щоб показати найкращий результат та повернути колишнє лідерство.

Приємною несподіванкою для українського глядача стане голос Марічки Падалко в мультфільмі. Телеведуча озвучила одну з головних героїнь мультфільму «Тачки 3» – Наталі Точняк. Цей персонаж – кумедна репортерка спортивних перегонів, неймовірно імпонує зірці, оскільки, як і вона, помітно захоплюється своєю професією та відрізняється компетентністю у ній.

«НІКЧЕМНИЙ Я-3», 2017

Екс-лиходій Дрю насолоджується мирним життям у колі своїх прийомних доньок, чарівної агентки Люсі та вірних посіпак. Але цю ідилію раптом припиняє Грю – загублений багато років тому брат-близнюк Дрю. Знайда – точна копія брата, але одягається виключно в біле. Родичі тут же починають змагатися хто кращий. Поки в їх суперництво не втручається сторонній лиходій – Бальтазар Бретт (колишня зірка дитячого телешоу, ображена за його закриття на весь світ). Дрю та Люсі мають зупинити Бальтазара і захистити людей від його ексцентричних витівок.

До слова, талановиту помічницю колишнього злодія Дрю знову озвучила Катя Осадча. Еволюціонувавши разом зі своєю колишньою героїнею, телеведуча знову наділила її «світським» голосом в продовженні анімації.

«ЛІТАЧКИ. РЯТУВАЛЬНИЙ ЗАГІН», 2014

Це продовження популярного мультика «Літачки» від творців «Тачок». Головного героя – літака Дасті, що з недавніх пір став зіркою повітряного світу, спіткало горе – в нього вийшов з ладу двигун, що спричинило завершення гоночної кар’єри. Дасті більше не зможе брати участь у супер-швидких повітряних гонках нарівні з іншими літаками. Та він не здається й, аби не розчаровувати прихильників, обирає для себе нову місію – пожежника-рятувальника. У складі безстрашної команди Дасті ризикуватиме  власною обшивкою, рятуючи життя інших від небезпечного вогню.

Одна з головних героїнь мультика – харизматична Динамітка, говорить українською завдяки ведучій Сніданку Людмилі Барбір.

«У ПОШУКАХ ДОРІ», 2016

Мультфільм розповідає про подальше життя героїв історії «В пошуках Немо». На цей раз Дорі – маленька приязна рибка, що колись втартила пам'ять, силкується згадати звідки вона і де її сімя. Інколи на бідолашну нахлинають уривчасті дитячі спогади про каліфорнійську «перлину Монтерей», що підштовхують Дорі вирушити з друзями на пошуки свого «коріння».

Адаптуючи озвучування мультика, студія Disney шукала в Україні відому, авторитетну особу, яка дбає щиро про захист навколишнього середовища. На цю роль ідеально підійшла «душа» телеканалу 1+1 – Алла Мазур. Ви обов’язково впізнаєте в мультику брендовий голос ТСН, підкажемо –  ним віщає «Інститут морського життя».

Приємного вам перегляду!