Базовий весняний гардероб: 10 необхідних речей

Базовий весняний гардероб: 10 необхідних речей
instagram.com/gilochka

Створіть романтичний весняний лук!

Поділитися:

Усі модниці вже із нетерпінням чекають на весну. Легка сукня, великі окуляри та улюблені туфлі на підборах - вже так кортить створити і приковувати погляди! Напередодні весни ми підготували для вас добірку із 10 речей базового весняного гардеробу, які допоможуть вам скомбінувати ідеальний образ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового

ТРЕНЧ

Фото: instagram.com/gilochka

Фото: instagram.com/greenteanosugar

У пору міжсезоння важко обрати, що одягнути, щоб виглядати стильно та почуватися комфортно. У шкіряній куртці ще прохолодно, а для пуховика вже запізно. Ідеальним вибором для вас стане саме тренч. Плащ із цупкої тканини вдало доповнить весняний образ, подарує тепло та затишок. Треч пасує усім, головне правильно підібрати свій відтінок та довжину. Сірий, беж, світло-коричневий - саме ці кольори вважаються найкращими варіантами для сезону весна 2018. Короткий плащ найбільше пасує жінкам невисокого зросту. Довгий тренч краще носити у розстебнутому вигляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад для модниць, як обрати ідеальний плащ

БІЛА СОРОЧКА

Чим більше сорочок у шафі, тим краще. Білу сорочку можна поєднувати із стильними джинсами, спідницею-міді, модним тренчем або ж яскравим джемпером. Прикрасити свій весняний лук можна, прикріпивши на сорочку стильну брошку. 

ДЖИНСИ-БОЙФРЕНДИ

Фото: instagram.com/greenteanosugar

Фото: instagram.com/gilochka

Саме цей вид джинсів пасує абсолютно усім жінкам. Їх можна поєднувати як із шовковою блузою, так і зі звичайною білою футболкою. Підбираючи взуття до джинсів-бойфрендів, надавайте перевагу не лише кросівки. Сміливо носіть туфлі на підборах, адже стиль спорт-шик залишається актуальним навесні 2018-го. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати ідеальні джинси для різних типів фігури

КВІТКОВИЙ ПРИНТ 

Ніщо не підійме настрій краще, аніж квіткова сукня теплого весняного дня. Навесні 2018-го модний квітковий принт повинен бути дрібним та, бажано, різнокольоровим. Квіткова романтика найкраще виглядає на сукнях, гольфах, спідницях прямого крою та шовкових блузах. 

МІНІМАЛІЗМ

Фото: instagram.com/greenteanosugar

Не забувайте, що базовий гардероб повинен бути простим і лаконічним.  Його супроводжують мінімальна кількість деталей та прикрас. Мінімалізм став особливо популярним у 2018-ому. Однотонні речі в поєднанні із яскравими аксесуарами - чудова ідея для ідеального весняного луку. 

КЛАСИЧНІ ТУФЛІ

Класична модель туфель на стійких та високих підборах пасуватиме до будь-якого весняного образу. Особливо популярними кольорами базового весняного взуття стали нюд, беж та чорний. 

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ

Фото: instagram.com/greenteanosugar

Це класика базового гардеробу. З такою спідницею можна створити чудовий образ в офісному стилі, а також дуже жіночним стане поєднання спідниці-олівця з шовковою блузою чи сорочкою. Крім того, ця річ матиме гарний дует із в'язаним светром.

ПАЛЬТО

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Пальто із цупкої яскравої тканини та широкими рукавами стало трендом 2018. Доповнити свій весняний лук можна стильною кепкою та об'ємним шарфом. 

БРЮЧНИЙ КОСТЮМ

Фото: instagram.com/gilochka

У класичному діловому костюмі ви зможете ходити на початку весни. Ви почуватиметесь тепло та комфортно. Найстильнішими відтінками для костюму стали сірий, червоний, синій та чорний. 

МАСИВНІ АКСЕСУАРИ 

Не втрачають своєї актуальності навесні маленькі зручні рюкзаки, а також незвичайні прикраси. Особливо модними будуть архітектурний браслет, чокери та моно-сережки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей на весну, які варто придбати на зимовому розпродажі