Позбутися зайвого: Куди можна віднести непотрібні одяг та речі

Позбутися зайвого: Куди можна віднести непотрібні подарунки та речі
freepik.com

Подаруйте речам друге життя.

Поділитися:

Весна - час великих змін та оновлення. У цей час кожна жінка прагне легкості та змін, тому важливо навести лад у всьому: домівці, шафі та гардеробі. Таке генеральне прибирання допоможе позбутися непотрібних речей, що одразу подарує «нове дихання», відчуття свіжості та гармонії. Однак куди віднести непотрібні речі? Ми підготували для вас добірку гарних ідей, що допоможуть подарувати речам друге життя. 

1. Благодійність. Якщо у вашому гардеробі є кілька зайвих суконь, не поспішайте відносити їх на смітник. В Україні існує чимало благодійних організацій, куди можна віднести непотрібний одяг, наприклад Червоний хрест або Соціальне партнерство

2. Сайти. Мабуть, у кожного є речі, застосування яким ви не можете знайти. Це можуть бути парфуми, аксесуари, предмети побуту тощо. Аби не викидати якісні речі, можна подарувати їм нове життя. Перелічені інтернет-портали допоможуть вам позбутися непотрібних речей: сервіс Шафа, проект МурахиSolidarity shop.

3. Соціальні мережі. На своїй сторінці у Фейсбук та Інстаграм ви можете розповісти друзям про те, що продаєте або віддаєте певну річ, розповісти про її стан та вік. Крім того, у соціальних мережах є багато спільнот, які забезпечують можливість обміну та продажу речей. Вони будуть раді вашим старим речам, до прикладу, спільнота Віддам Продам і Подарую

4. Соціальні заклади. Не забувайте, що віддати непотрібні дитячі іграшки та одяг ви завжди можете у дитячі будинки, інтернати, церкви чи лікарні. Непотрібна вам річ може принести радість іншому!

5. Bookcrossing. Це явище давно не нове, однак досі користується популярністю. Bookcrossing полягає у тому, що ви залишаєте книгу у людному місці: кафе, парк, вокзал, громадський транспорт. Інша людина може забрати її собі і прочитати, натомість залишивши свою книгу. Крім того, старі книги можна віддати у Фундацію Дарини Жолдак або Книжковий ринок на Петрівці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Меркурій: Що можна робити та чого катеригорично ні