Що таке Дні Дельфіна, та чим вони небезпечні

Що таке Дні Дельфіна, та чим вони небезпечні
freepik.com

Астрологи рекомендують обмежувати свої бажання та контролювати витрати.

Поділитися:

З 16 березня, близько о 6 годині ранку, розпочнуться нульові сонячні дні, відомі як Дні Дельфіна. В 2018-ому Дні Дельфіна триватимуть до 20 березня. Ізотерик Симона Бородіна стверджує, що у цей період важливо підводити підсумки минулих місяців та віддавати борги.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Календар магнітних бур на березень 2018

Саме так наші предки готувалися до прийняття енергії нового року, який наступає в день весняного рівнодення - 21 березня. Тому нульові сонячні Дні Дельфіна дають нам шанс підготуватися до нових подій в нашому житті.

"Людство становить важливу частину природи, сильну, розумну і залежну від загального енергетичного простору. На жаль, ми перебуваємо у владі сонячної системи, яка формує нас і направляє. Безумовно, накопичений досвід поколінь, спостережливість і наука зробили крок вперед, давши нам шанс на виживання і постійне прагнення досконалості. Знаючи точки відліку, ми маємо право змінювати, коригувати долю, наше становище в суспільстві і власне життя", - зауважує ізотерик Симона Бородіна.

Найнебезпечнішим днем періоду нульових днів у 2018 році буде 17 березня. Саме у цей день ви повинні зробити висновки, чи правильно жили протягом усього місяця. 

Що ми відчуватимемо протягом Днів Дельфіна:

- погане самопочуття;

- головний біль;

- загострення хронічних захворювань;

- депресія;

- похмурі думки;

- передчуття нещастя;

- занепокоєння;

- страх перед новим. 

Що робити, аби уникнути депресії:

- не приймати складних рішень;

- не будувати далекоглядних планів;

- не проводити важливі переговори;

- не робити необдуманих витрат;

- не займатися відповідальною і напруженою роботою.

- побути на самоті;

- відкинути другорядне і зосередитись на головному;

- довіритись інтуїції, яка покаже вірний шлях;

- не укладати (або розривати) шлюб;

- медитувати, займатися йогою;

- провести генеральне прибирання;

- закінчити старі справи;

- віддати борги;

- позбутися всього зайвого. 

"Цей період дається кожному з нас для оцінки власного життя. Ми отримуємо шанс все виправити, заглянути у власну душу і побачити себе справжніми. Звичайно, не варто в такій ситуації робити поспішні висновки, швидше навпаки, потрібно спостерігати і чекати! Буде складно, особливо на фізичному рівні, так як серцево судинна система, як тонкий механізм, зчитує найменші коливання атмосфери, переломлює їх, збиваючи роботу серця. Постраждати може будь-яка людина, навіть здорова, особливо якщо вона буде перебувати в стані стресу. Нульові дні неначе стирають всі помилки, але при цьому готові прописати нові. День весняного сонцестояння - ворота в нове життя, яке ми маємо право придумати самі!"- стверджує експерт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на березень 2018 року