Уран переходить в Телець вперше за 7 років: Поради астролога

Уран переходить в Телець вперше за 7 років: Поради астролога
unsplash.com

15 травня 2018 року Уран переходить в Телець.

Поділитися:

Уран - повільна планета. Вона змінює знак дуже рідко - раз на 7 років. Кожен його перехід впливає на людей, світові процеси і держави. З цим явищем закінчується період агресивності і войовничості світового масштабу в тій грубій, вибуховій формі, яку ми переживали під час транзиту Урана по Овну, де він був під керуванням бога війни - Марса, і формував найголовніший аспект десятиліть - квадрат з Плутоном в Козерозі.

Уран - планета різких несподіваних змін, непередбачуваних потрясінь, переворотів, революцій і реформ. Він відповідає за електроніку, технологічний прогрес і наукові відкриття. Телець - це знак грошей, матеріальних цінностей і харчування.

У людському суспільстві Уран управляє такими сферами життя, як новаторство, винахідництво, космонавтика, авіація, фізика, астрономія, астрологія, електрика, електроніка, інтернет, соціальні мережі, комп'ютери, а також - телефонний зв'язок, радіо, телебачення.

Крім цього, Уран не любить офіційності, зате опікується неформальними організаціями, неофіційними спільнотами, колективами однодумців і вільними стосунками.

Уран м'яко працює на "тонкому плані" - осяяння, винахідливість, інтуїція, ясновидіння, інсайт, піднесені стани свідомості за рамками обмеженого земного розуму, екстрасенсорика.

На матеріальному земному рівні Уран працює жорстко - раптовість, імпульсивність, шок, стрес, різкі зміни, революції, перевороти, реформи, катастрофи, нестабільність.

Люди Урана - це вчені, революціонери, реформатори, пророки, блазні, вкрай дивні люди, цілителі, астрологи, астрономи, космонавти, льотчики, програмісти, зварювальники та електрики, блогери, одинаки, гумористи, дотепники-веселуни і хороші друзі.

У любовних стосунках Уран буде прагнути розбивати, охолоджувати «телячі ніжності» , вимагати поваги особистої свободи в парі або шлюбі. Щоб зберегти стосунки стабільними при Урані в Тельці доведеться стримати свою впертість, градус пристрасті і «послабити поводок». Справжня дружба і повага в стосунках буде цінуватися вище в цей час.

Для людей консервативних, важких на підйом, упертих це буде складний час. Так само як і для людей, болісно прив'язаних до матеріальних цінностей - складно буде пристосовуватися до нововведень.

Можливо, комусь випаде пережити фінансову або матеріальну втрату, щоб знайти певний ступінь свободи від надмірної зацикленості на матеріальних цінностях, і відкрити для себе цінності духу.