Людмила Барбір у прямому ефірі зізналася, що пов’язує її з Олексієм Смолкою

25 вересня відбудеться прем’єра серіалу «Субота», режисером якого став український режисер Семен Горов.

Поділитися:

До Сніданку з 1+1 завітав відомий український актор Олексій Смолка, виконавець головної ролі в новому комедійному серіалі Субота, прем’єра якого незабаром відбудеться на телеканалі «1+1». Актор прийшов не з порожніми руками: він пригостив ведучих Людмилу Барбір та Руслана Сєнічкіна тортом, який самостійно приготував спеціально для ефіру. Олексій поділився подробицями роботи над стрічкою та заінтригував глядачів історіями зі студентського життя, які пов’язують його та ведучу Людмилу Барбір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний герой серіалу «Субота» розповів, як нещасний випадок докорінно змінив його життя

Актор зізнався, що роль, яку він виконав у серіалі «Субота», не притаманна його образу.  Адже в арсеналі Олексія переважають саме негативні образи, в тому числі Сергій Леонідович Карасюк із серіалу «Слуга народу».

«У комедійному серіалі «Субота» я зіграв позитивного героя, сім’янина – Степана Каблукова. Це складна роль для мене, адже ми зі Стьопою дуже різні: він – сім’янин, я – ні. Цей герой часто робить такі вчинки, які я б ніколи не зробив. Наш серіал про кумедні події, які стаються чи не щодня в кожній українській родині», - коментує гість студії.

Олексій також згадав про роботу із знімальною групою та зазначив, що на майданчику завжди панувала сімейна атмосфера, акторам давали можливість імпровізувати. А зі своєю серіальною дружиною, Тетяною Коноваловою, вони знайомі ще зі студентських років.

Як виявилось, Людмилу Барбір та Олексія Смолку пов’язують бурхливі студентські роки: «Коли я їхала з мамою в потязі, щоб вступати до театрального університету в Києві, там я зустріла красивого, молодого, підтягнутого хлопця, ним і був Олексій. Ми почали спілкуватись і виявилось, що він вже навчається в театральному університеті ім. Карпенка-Карого. Льоша почав розповідати про студентське життя та радити мені, до кого з майстрів краще йти на курс навчатися. Одним словом, він допоміг та підтримав мене під час одного з найвідповідальніших кроків у моєму житті, за що я йому вдячна».

Згадуючи студентські роки, Людмила та Олексій в прямому ефірі навіть виконали пісню, якою молодий актор постійно будив всіх сусідів у гуртожитку.

Наприкінці ефіру Олексій Смолка пригостив Людмилу та Руслана пухким медовиком із сметанковим кремом та малиною, який приготував самостійно напередодні вночі спеціально для ранкового ефіру. Виявляється, кулінарія – це захоплення актора. Як розповідає актор, зараз він практикує приготування страв китайської та італійської кухні. 

Побачити першу серію комедійного серіалу «Субота» за участі Олексія Смолки глядачі зможуть 25 вересня о 21:00 на телеканалі «1+1».

 «Субота» - 16-серійний комедійний серіал виробництва «RunGo Studio» на замовлення телеканалу «1+1». У центрі сюжету - звичайна, на перший погляд, сім'я Каблукових із середнім достатком і стандартними стосунками, але одного дня звичне життя родини кардинально змінюється, коли в одну із субот, в річницю весілля, до будинку сімейства приїжджають брат чоловіка, обидві бабусі і один з дідусів з новою, молодою дружиною. Чим загрожує цей смертоносний коктейль крихкому затишку в родині Каблукових, побачимо на телеканалі «1+1».