Режисер серіалу «Субота» Семен Горов вдруге став дідусем

Про народженя онука режисер дізнався під час зйомок нової комедії.

Поділитися:

Сьогодні о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра 16-серійного комедійного серіалу «Субота». З нагоди прем’єри відомий український режисер Семен Горов розповів про свою нову роботу над веселою сімейною комедією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер серіалу «Субота» Семен Горов: «Головне - сприймати сімейні стосунки з гумором»

«Цей серіал про всі перипетії сімейного життя: про дітей, дружин, чоловіків, коханок і коханців про те, як важко переживати побутові складнощі, залишатися люблячим та турботливим, незважаючи на всі проблеми. Робота режисера та актора пов’язана передусім із тим, що будь-яке слово, написане у сценарії, ти маєш пропустити через себе. Інакше глядач тобі не повірить. Я надихався своїми стосунками з близькими, адже все пропускаю через себе», - сказав на онлайн-конференції АіФ режисер.

Цікаво, що саме під час знімань серіалу «Субота» популярний режисер став дідусем. Його донька Анастасія народила йому вже другого онука та назвала його грецьким ім’ям Еней:

«Мені зателефонувала донька та розповіла, що у нашій сім’ї народився новий герой. Я, звісно, дуже зрадів, а після зміни відсвяткував разом з усією дружньою знімальною командою. Впевнений, що мої онуки будуть займатися творчою професією, чи будуть режисерами – не можу поки що сказати. Зізнаюсь, що хотів би проводити з ними більше часу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний герой серіалу «Субота» розповів, як нещасний випадок докорінно змінив його життя

Також Семен зізнався, що найбільше з роботи над «Суботою» йому запам’яталися теплі душевні обіди за великим столом зі всією командою, коли всі переговорювались одне з одним, сварились та навіть закохувались.

Більше про серіал та особисте життя Семена горова читайте дізнавайтеся за посиланням.

Нагадаємо, за сюжетом у невеликому селищі під столицею живе родина Каблукових: голова сім'ї - Стьопа Каблуков (Олексій Смолка), «реальна голова» - його дружина Арина Каблукова (Тетяна Коновалова) та двоє дітей: Ваня і Маша. Це звичайна родина зі звичайним матеріальним становищем і такими ж звичайними стосунками. В одну із субот, на річницю весілля, до будинку Каблукових приїжджають брат чоловіка, обидві бабусі та один із дідусів з молодою дружиною. Ювілей весілля відзначається з таким розмахом, що після нього теща головного героя потрапляє до лікарні. І після цієї яскравої святкової суботи у гостей не виходить роз'їхатися - всі залишаються тут ще на довгих 15 тижнів. І начебто нічого особливого їх не тримає, але кожного разу цього зачарованого дня, у суботу, обов'язково відбувається якась пригода, яка знову змушує залишатися всіх гостей у будинку Каблукових.

Головні ролі в серіалі «Субота» виконали Олексій Смолка, Тетяна Коновалова, Аліса Лукшина, Рінат Хабибулин, Філіп Горенштейн, Евеліна Сакуро, Неоніла Білецька, Станіслав Москвін, Мирослава Філіпович.

Виробництвом серіалу займався продакшн «RunGo Studio» на замовлення телеканалу «1+1».

Дивіться серіал «Субота» з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі «1+1».