10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди

10 речей, які ніколи не вийдуть з моди
instagram.com/gilochka

Переконайтеся, що у вас є ці елементи одягу.

Поділитися:

Модні новинки - те, що обожнює кожна жінка. Проте є речі, котрі ніколи не вийдуть із моди, адже вони вже стали класикою. Такі стильні елементи повинні бути основою гардеробу кожної модниці. Які речі не підвладні швидкоплинності моди - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який пуховик обрати: 7 модних фасонів

ДЖИНСИ

Джинси - базова річ гардеробу. Вони зручні та стильні, не сковують рухів та підкреслюють красу ніжок. Наймоднішими тканинами для пошиву джинсів сезону осінь-зима 2018 стали вельвет, оксамит, шкіра і трикотаж. Найпопулярніші фасони цього пору - джинси-бойфренди, джинси в стилі кльош та обтягуючі джинси-скінні. 

Фото: instagram.com/greenteanosugar

Фото: instagram.com/gilochka

БІЛА СОРОЧКА

Білу сорочку називають найнеобхіднішою річчю гардеробу кожної жінки. Цей елемент одягу можна одягнути як на ділову зустріч, так і на прогулянку із подругами. У тренді цього року сорочки з корсетами, сорочки із великими манжетами, сорочки із глибоким декольте, сорочки із накладними кишенями.

Фото: instagram.com/gilochka

ВИСОКІ ЧОБІТКИ

Високі чобітки та ботфорти - один із трендів нового зимового сезону. Не секрет, що ця модель взуття більше пасує худорлявим жінкам із довгими ніжками. Проте існує кілька порад, як створити ідеальний образ із високими чобітками для будь-якого типу фігури. Ось кілька із них: 

- високі чобітки+спідниця-максі - стильний образ для жінок із будь-якою комплектацією;

- якщо у вас не дуже довгі ноги, одягніть сукню-сорочку із високою талією. Вона безсумнівно пасуватиме до ваших нових ботфортів;

- жінкам із недовгими ногами слід обирати ботфорти на підборах. Це зробить ваші ніжки візуально довшими;

- одягайте колготи такого ж кольору, як і ваше вбрання. Чим точнішим буде тон, тим краще;

- модницям із короткими ніжками не рекомендується носити високі чоботи із джинсами яскравого кольору та спідницею-міні. 

Фото: instagram.com/gilochka

ТРЕНЧ

Плащ із цупкої тканини вдало доповнить осінній та весняний образи, подарує тепло та затишок. Кожна жінка може підібрати для себе тренч. Головне - звертати увагу на фасон, крій та довжину. Надавайте перевагу класичному фасону тренчу. Купуйте плащ нюдових відтінків. Короткий плащ найбільше пасує жінкам невисокого зросту. Крім того, це ідеальний варіант для жінок, які водять авто. 

Фото: instagram.com/greenteanosugar

Фото: instagram.com/gilochka

МАЛЕНЬКА ЧОРНА СУКНЯ

Така сукня повинна бути у гардеробі кожної дівчини. Облягаюча чорна сукня-футляр чудово поєднується із шкіряними туфлями на підборах та маленькою сумочкою. Цю базову річ гардеробу можна легко перетворити на святковий наряд за допомогою яскравих аксесуарів. Великі сережки, об'ємні намиста та браслети зроблять ваш образ неперевершеним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза модою і часом: Як та з чим носити маленьку чорну сукню

Фото: instagram.com/greenteanosugar

Фото: instagram.com/gilochka

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ

Це класика базового гардеробу. З також спідницею можна створити чудовий образ в офісному стилі, а також дуже жіночним стане поєднання спідниці-олівця з шовковою блузою чи сорочкою. Крім того, ця річ матиме гарний дует із в'язаним светром.

Фото: instagram.com/greenteanosugar

СУКНЯ-ФУТЛЯР

Сукня-футляр є однією з найбільш вдалих ідей дизайнерів ХХ століття. Вона вузька та повністю облягає фігуру, роблячи ледь помітні акценти на жіночих перевагах. Полюбляє сукні-футляри британська герцогиня Кейт Міддлтон. 

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

ДОВГА СУКНЯ

Довгі сукні пасують жінкам із різними типами фігури, тому навряд знайдеться модниця, яка відмовиться від покупки красивої і жіночної сукні-максі. Довгу сукню можна носити у поєднанні з шкіряною курткою, жакетом, ременем, великими окулярами, високими підборами, шарфом, сумкою кросс-боді. 

Фото: instagram.com/a.tan.woman

ГОЛЬФ ІЗ КОМІРОМ

Облягаючий гольф із коміром тонкої в'язки із теплої шерсті або бавовни добре зігріває та робить образ стильним. Особливо популярними кольорами цього сезону стали темно-зелений, червоний та білий. Такий гольф пасуватиме до короткої спідниці, джинсів та спідниць-міді. 

Фото: instagram.com/gilochka

ТУФЛІ НА ШПИЛЬЦІ

Елегантні туфлі на шпильці із гострим носком зробить ваш образ ніжним та витонченим. Наймоднішими кольорами цього виду туфель вважаються нюд, чорний та червоний. Туфлі на шпильці можуть бути шкіряними, із замші або оксамиту. 

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад для модниць, як обрати ідеальний плащ