5 літніх розваг, що допоможуть скинути зайву вагу

Вашій увазі – активні та приємні заняття, які зроблять здоров’я міцнішим, а фігуру стрункішою

Поділитися:

Спека – не привід релаксувати у ліжку чи безтурботно насолоджуватися пестощами сонця на пляжі. Варто тримати себе у ефектній формі будь-якої пори року. Тож ми зібрали найефективніші способи схуднення влітку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Осадча і Каменських показали, як тримають себе у формі (фото).

СПОРТИВНІ ІГРИ

Захопливі ігри на природі не лише покращують настрій, а й спалюють до 500 кілокалорій. До прикладу, запропонуйте рідним чи друзям пограти разом у волейбол чи бадмінтон – це чудові тренування усіх груп м’язів.

Джерело: www.cbs.com

 

ЇЗДА ВЕРХИ

Насолода красою природних пейзажів, відчуття спокою та вмиротворення – такі враження подарує вам кінна прогулянка. Більше того їзда верхи допомагає скоригувати поставу, а також тримати у спокусливій формі сідниці та ноги.

Джерело: wifflegif.com

 

СКАНДИНАВСЬКА ХОДЬБА

Щоб зайнятися цим видом фізичної активності, потрібно навчитися техніці ходьби зі спеціальними палицями. За годину такої прогулянки можна втратити до 400 кілокалорій. Скандинавська ходьба задіює 90% м’язів тіла та покращує поставу.

Джерело: the-nightcheese.tumblr.com

 

ТАНЦІ

Опанувати цей вид мистецтва доволі непросто. Однак те, чим у результаті обдаровують танці, варте наполегливих зусиль. Танці спалюють калорії та роблять тіло пластичним. Мінус 300 кілокалорій – і це лише від одного танцю живота. А що як спробувати чуттєву румбу, запальну сальсу чи емоційне танго? Ефект буде подвійний – схуднення та чудові емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки 1+1 відвідали прем'єру мультфільму «Співай».

ПРОГУЛЯНКА НА ВЕЛОСИПЕДІ

Їзда на велосипеді – гарний варіант не лише для прогулянки, а й чудовий спосіб тримати себе у формі. Як розповів «Сніданку з 1+1» тренер Павло Богорат, за годину тренувань на велосипеді можна спалити приблизно 600 калорій. Єдине – обережно варто кататися тим, хто має травми колін, проблеми з опорно-руховим апаратом чи серцем.