5 модних тенденцій педикюру літа 2018

5 модних тенденцій педикюру літа 2018
Фото: instagram.com/alina_frendiy

Актуальні нейл-тренди для ваших ніжок.

Поділитися:

Тренди літнього педикюру надзвичайно різноманітні та оригінальні, тому ми підготували для вас список рекомендацій, які допоможуть створити свій ідеальний педикюр. Читайте про найактуальніші відтінки та принти у нашій добірці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза модою і часом: Як та з чим носити маленьку чорну сукню

МОРСЬКИЙ БРИЗ 

Від ніжного небесного до насиченого блакитного - усі відтінки синього на піку популярності у педикюрі. Цей колір неначе дихає морем та літнім відпочинком, і вже так кортить чимшвидше вирушити у незабутню подорож. 

@scandinavianfashions

ЯГІДНА ФАНТАЗІЯ

Вишневий, смородиновий, малиновий, кораловий - саме ці насичені кольори літа додадуть вашому образу жіночності та грайливості. Обирайте насичені відтінки, що ідеально поєднуватимуться з улюбленим літнім взуттям. 

ЧОРНА КЛАСИКА

Чорний педикюр вже декілька сезонів поспіль не втрачає своєї популярності. Особливо ефектний вигляд такий колір матиме у поєднанні з босоніжками на високих підборах для особливого вечірнього виходу. Якщо ви все ж не наважуєтесь зробити тотал-блек педикюр, надавайте перевагу іншим темним відтінкам - марсала, сливовий, темно-синій. 

@alina_frendiy

@scandinavianfashions

КРЕМОВА НІЖНІСТЬ 

Цьогоріч у моді мінімалізм та максимальна природність, тому улюблені нюдові відтінки стали актуальними у новому теплому сезоні. Особливо ефектний вигляд кремовий педикюр матиме у поєднанні зі шкіряними босоніжками на низькому ходу. 

КВІТКОВА РОМАНТИКА

Влітку 2018-го любителькам нейл-дизайну варто відмовитись від великої кількості каміння на користь відтінків металік. Що стосується дизайну, у тренді ніжні квіти та геометрія. 

pinterest.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в моді: Як носити спідницю-плісе