7 універсальних речей, які «врятують» будь-який гардероб улітку

Базовий гардероб улітку

Добірка стильних та універсальних речей, які обов’язково мають бути у шафах модниць.

Поділитися:

Цілком можливо вражати оточення своїм стильним образом і при цьому мати всього декілька літніх речей. Гарний смак, орієнтування у модних трендах та вміння обирати одяг залежно від свого типу фігури Як вибрати купальник залежно від типу фігуридопоможуть створити базовий гардероб.

Універсальні речі можна сміливо комбінувати між собою, увиразнюючи образ цікавими аксесуарами та взуттям. Зі слів професійного стиліста Маргарити Мурадової, достатньо мати футболку, топ, брюки, спідницю, сукню та, за бажання, джинси. Кольорову гаму одягу обираєте ту, яка допоможе легко поєднувати речі між собою.

Дуже раджу влітку залишити чорний колір лише в окремих аксесуарах. Якщо вам потрібна більш темна база, тоді обирайте насичений синій, зелений, коричневий, темно-сірий кольори матимуть, – радить Маргарита Мурадова.

 

ФУТБОЛКА

Найліпше обридати кремову або білу та сіру футболки – вони знадобляться практично за будь-якої нагоди. Не зайвою у гардеробі буде і більш яскрава футболка або футболка з цікавим написом. Головне, щоб її можна було з легкістю поєднати з більшістю ваших речей.

ТОП

Цю річ можна комбінувати із джинсами, і з більш вишуканими речами. Як радить експерт «Сніданку 1+1» Андре Тан, топи найкраще поєднувати з укороченими жакетами, джинсами та спідницями-олівцями.

 

ШТАНИ

Брюки добре пасуватимуть і до футболки та кедів, і до шовкової сорочки та підборів. До речі, зверніть увагу на штани з високою талією – вони майстерно візуально видовжують ноги.

ДЖИНСИ

Улітку в джинсах справді буває доволі спекотно. Однак якщо ви все ж таки не можете собі відмовити в цьому елементі одягу, тоді ліпше купувати світлий денім.

СПІДНИЦЯ

Довжину спідниці обираєте ту, що найкраще підкреслить красу фігури. До прикладу, варто знайти місце у шафі для спідниці-олівця, спідниці з високою талією та джинсової спідниці, яка залишається у тренді.

 

ЖАКЕТ ТА ЖИЛЕТ
Створюють злагоджений дует із вузькими джинсами та штанами.

Легкий желет із тканини, яка дихає, буде ідеальною заміною жакету влітку. Він вписується практично в будь-який образ, – вважає Маргарита Мурадова.

 

СУКНІ

Обирайте сукну тієї довжини, що личить вам якнайкраще. Наприклад, цього літа зверніть увагу на джинсові сукні, а також сукні на запах і досі актуальні сукні білизняного стилю.