Де, з ким та як провела відпустку Марина Леончук

Де, з ким та як цього літа відпочивала Марина Леончук
instagram.com/marina_leonchuk

Телеведуча з сином Гордієм відпочивали в Туреччині.

Поділитися:

Цього літа доля занесла мандрівників у Кемер – невеличке туристичне містечко, де є все необхідне для вибагливого романтика: море, гори, ресторани тощо.

Один із найвідоміших курортів країни одразу справив на Марину Леончук «надихаюче» враження, а от її сина спочатку трохи засмутив «замілким басейном».

 

«З Гордієм, сам на сам, я подорожую вперше. Раніше завжди був хтось третій: тато, бабусі чи всі разом», – зізнається телеведуча.

 

Та шестирічний малюк не розчарував маму. Допомагав у дорозі, піклувався. Гідно протримався до самого готелю і тільки там, здавшись утомі, трохи покапризував.

 

Інколи Марині доводилось домовлятися з сином, як організувати день та йти на компроміс.

«Вчусь ловити момент та кайфувати, як зараз. Здається, сьогодні йому подобаються і гори, і вода, а завтра буде завтра» , – поділилась зіркова мама.

 

Адаптації та акліматизації туристи не відчули. Насолоджувалися природними ароматами та неповторними краєвидами.

«Аромат різноманіття дерев та кущів – найніжніший та зміцнюючий, напевно. Море ж пахне різко і завжди однаково. А ліс багатий ароматами», – розповідає Марина Леончук.

 

На відпочинку зіркова туристка знаходила час і на читання.

Свіжі враження та приємна компанія часом надихали телеведучу й на філософські міркування.

«Ви знали, що найкращий час – зараз. Для всього та для всіх. Колись я витрачала забагато грошей на одяг та фарбування стін, замість того, щоб подорожувати. Не вивчила англійської, закинула спорт, не робила сімейних фото. Потім я лікті кусала, думаючи про це. Але помилялась, витрачаючи час на жалкування. Друзі, те, що колись не встигли, починайте робити зараз! Зараз – найкращий час, із особистого досвіду», – радить Марина Леончук.

Гордій інколи спонукав маму на спільні вчинки, що стали для їх сім’ї «історичними моментами».

 

Сонцем відпочивальники не зловживали при +36 та +43 ховалися в затінок. Але засмагнути таки встигли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих літніх образів Марини Леончук

Марина та Гордій прощалися з морем «по-особливому»: загубили ключі від номера, за які компенсували готелю 20 євро та водний пістолет за 15 доларів. Окрім цього – заблокували сейф неправильним колом та не знайшли картку на рушники, тому біля моря «пеклися» на гарячих подушках. Але монетки в воду кинули й до вечора гарно «потусувалися»!

Враження від подорожі у Марини тільки позитивні та сповнені життєствердними висновками. А Гордій на цьому відпочинку спіймав свого першого краба та познайомився з новим «найбільш морським» другом.