Легендарний трилер «Мовчання ягнят», продовження скетч-шоу та нова роль Кошмал: що дивитися на «1+1» цього тижня

Дізнавайтеся, чим дивуватиме «1+1» з 19 по 25 червня.

Поділитися:

Цього тижня на глядачів чекають чуттєві мелодрами, несподіванки від режисера Квентіна Тарантіно та багато веселощів.

«Пізнє каяття», понеділок – четвер, 22:20

Розпочали сьогодні розвантажувальну дієту, а думками все ще повертаєтеся до улюбленої смакоти? Радимо перемкнутися на чудовий серіал «Пізнє каяття».

Родина Міли та Кості тримається винятково завдяки донькам – старшій Кірі та молодшій Ліці. Міла давно не цікавиться своїм чоловіком-мрійником, який не може забезпечити родину. Натомість вже зустрічається з лікарем Томашем.

В іншій родині досі чекають на повернення пропалого без вісти батька з Афганістану – Анна не може повірити у загибель чоловіка. Її син Сергій закохується у свою однокласницю Кіру. Та Міла бачить у підлітковій пристрасті загрозу – вона не дозволить 16-річній дочці народити дитину.

«Кримінальне чтиво», понеділок, 23:20

Минулого тижня ми розповідали, що фільми Квентіна Тарантіно люблять не тільки чоловіки, а й жінки. Тож маєте шанс переконатися в цьому.

Стрічка принесла режисеру «Золоту пальмову гілку» Каннського кінофестивалю, а нам – приголомшливий саундтрек, десятка два цитат та Уму Турман. Головна відмінна риса «Кримінального чтива» – нелінійний сюжет: його частини показані в неправильному, викривленому порядку. І хоча цей прийом придуманий не Тарантіно, саме після цього фільму він став дуже популярним.

«Джекі Браун», вівторок, 23:20

Кримінальна драма Квентіна Тарантіно з чудовою Пем Грієр у головній ролі. Грієр не дуже відома нашому глядачеві, однак у США (до появи у Тарантіно) вона прославилася ролями нещасних жінок у так званих «тюремних фільмах». Роль у «Джекі Браун» стала не тільки найбільш феміністичною, але і найуспішнішою в її кар'єрі.

«Мовчання ягнят», середа, 23:20

Психопат викрадає і вбиває молодих жінок по всьому Середньому Заходу Америки. ФБР, упевнене в тому, що всі злочини здійснює одна людина, доручає агенту Кларіссе Старлінг зустрітися з ув'язненим-маніяком, який міг би пояснити слідству психологічні мотиви серійної вбивці і тим самим вивести на його слід.

«Ліга сміху», п’ятниця, 20:15

Забути про турботи, що накопичилися за тиждень, та посміятися від душі допоможе найбільший гумористичний проект в Україні.

«Таємний код віри», субота, 10:00

Священик Георгій Коваленко знову розвінчає стереотипи, пов’язані з релігією та церквою. У цьому захопливому науково-пізнавальному проекті знайдете відповіді на запитання, пов’язані з сакральними речами.

«Танець метелика», субота, 12:45

Чи знали ви, що задля ролі в «Танці метелика», Анна Кошмал кардинально змінила імідж? І це далеко не всі несподіванки нової стрічки від «1+1». Ви познайомитесь із головною героїнею Кариною, яка мріє про танцювальну кар’єру, проте працює швачкою у рідному шахтарському містечку. Звісно, для доньки літнього шахтаря, котра живе під гнітом злісної мачухи та у тіні зведеної сестри, майже неможливо здійснити таку амбітну мрію. Несподівано для головної героїні доля дарує їй шанс. Власник шахти, де працює батько Карини, влаштовує концерт на честь ювілею підприємства. Так у житті Карини з’являються всесвітньо відомий танцювальній ансамбль та красунчик Нік, київський діджей (Олександр Попов).

«Світське життя», субота, 23:10

Разом із ведучою Катериною Осадчою зазирнете до життя знаних персон. На вас чекають сенсаційні зізнання, ексклюзивні інтерв’ю та репортажі з головних світських заходів.

«Знай наших», субота, 20:15

Субота – чудовий час, щоби відпочити та зробити фруктову маску для обличчя. Поки вона додаватиме вам ще більшої краси, вмикайте нове скетч-шоу «Знай наших». На вас чекають цікаві та веселі історії іноземців, які «понаїхали» в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знай наших: 5 доказів того, що сесія в Україні — це весело