Нескінченне кохання з Бураком Озчивітом та #ПоверненняЛегенди: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 28 серпня по 3 вересня

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленому телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Нескінченне кохання», понеділок, 17:10.

Ніхан - дочка багатого бізнесмена, який опинився на межі банкрутства, Кемаль - син простого перукаря. Ніхан і Кемаль належать до абсолютно різних світів. Але, незважаючи на це, між ними зароджується справжнє почуття. Як зберегти кохання, віру в себе і один в одного, незважаючи на перешкоди, труднощі та обставини, що склалися?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ролей Бурака Озчивіта, за які його полюбили глядачі

«Белль», вівторок, 23:15.

Британська біографічна драма з Мірандою Річардсон у головній ролі. Події розгортаються у 18 ст. Фільм розповість про життя Дайду Елізабет Белль - позашлюбної дочки англійського адмірала Джона Ліндсі та чорношкірої жінки на ім'я Марія Белль. Головною ідеєю сюжету є показ життя англійського вищого світу, проблеми рабства та расизму.

«Володар морів: на краю світу», середа, 23:15.

Дія фільму розгортається на тлі наполеонівських воєн. Військовий вітрильник її Величності «Сюрприз», що плаває просторами Атлантики, атакував величезний невідомий корабель, що з'явився з туману. Сміливість та винахідливість допомагають команді врятувати «Сюрприз». Незважаючи на важкі ушкодження вітрильника і втрати людських життів, капітан Джек Обрі на прізвисько Щасливчик приймає рішення переслідувати ворога і потрапляє на край світу.

«Австралія», четвер, 23:15.

Епічна картина з Ніколь Кідман та Хью Джекманом в головних ролях. Ця захоплююча історія розгортається на тлі японського бомбардування Австралії. У сюжеті розповідається про пригоди британської аристократки Сари Ешлі і погонича худоби Дровера. Перед початком Другої світової війни дівчина приїжджає в маєток для того, щоб вберегти свою власність. Англійські скотарі прагнуть присвоїти її ранчо. Жінка звертається за допомогою до Дровера. Їм необхідно перегнати 2000 голів худоби через тисячі миль у місто Дарвін.

«Слуга народу», неділя, 10:35.

Що буде, якщо президентом країни стане звичайна людина з народу? Дивовижний шанс керувати країною випадає на долю простого вчителя історії Василя Голобородька.

«Правдива брехня», неділя, 23:00.

Для своєї родини Гаррі Таскер (Арнольд Шварцнеггер) - люблячий чоловік і батько, людина скромна і трохи розсіяна. Для всіх він звичайний продавець комп'ютерів, але лише дехто знає, що насправді Гаррі - спецагент таємної урядової служби, що спеціалізується на особливо небезпечних завданнях. Наразі він займається розслідуванням викрадення ядерної зброї, яка знаходиться в руках фанатичних терористів. Здавалося б, нічого не може бути важливішим за це, але раптово Гаррі дізнається, що його дружина зустрічається з іншим і, можливо, зраджує йому. Їй стало занадто нудно жити з продавцем і захотілося пригод. Що ж, їх неважко влаштувати.

«Танці з зірками», неділя, 21.00

Минулої неділі стартувало #ПоверненняЛегенди. Десять зірок разом із найкращими українcькими танцівникамиСтали відомі всі пари Танців з зірками вийшли на головний паркет країни. І 3 вересня знову скрасять ваш вечір ніжними, ескпресивними, запальними і веселими танцями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у звабливій сукні презентувала нову пісню на сцені Танців з зірками