Син Людмили Барбір мріє про братика та сестричку

Син Людмили Барбір мріє про братика та сестричку

Зірки 1+1 підтримали арт-марафон #МояДитячаМрія.

Поділитися:

27 червня в Києві на Пейзажній алеї стартував арт-марафон #МояДитячаМрія. Встановлено велику арт-стіну – 12,5 м завдовжки і 2,5 м заввишки до 30 червня включно. Працює відкритий мікрофон, і всі мрійники можуть ще й озвучити свою мрію. На стіні, мольбертах, наліпках, аркушах кожен зможе зобразити свою мрію так, щоб її побачив цілий Всесвіт. Всі ці малюнки стануть частиною дивовижного кольорового Променю, що буде зітканий зі 100 000 мрій, і на новорічні свята полетить до зірок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух Здійсни мрію презентує арт-стіну #МояДитячаМрія

Намалювати свою найзаповітнішу мрію прийшов син ведучої Сніданку з 1+1 Людмили Барбір Тарасик. Хлопчик мріє про братика та сестричку, проте його зіркова мама поки що не готова здійснити бажання сина. 

Це більше Тарасик та його тато спонукають мене до цього, а я кажу, що треба почекати, - зізналася Людмила журналістам ТСН. 

Поруч із малюнком сина Людмила намалювала свій. Колись вона мріяла розуміти мову тварин та птахів:

«Я виходила маленькою на вулицю, дивилася на шпаків, які сиділи на грушці і намагалася зрозуміти їх мову. Я розуміла, що це малоймовірно, але думала, можливо, в мене є такий прихований талант - почути та зрозуміти, про що вони мене просять». 

Нагадуємо, на відкритті арт-марафону дітей зустрічали куратори проекту, феї і телеведучі Ліда Таран та Олександра Лобода, співоча чарівниця Христина Соловій та арт-фея Анна Ломакіна. Першими свої мрії малювала супермама Валя Хамайко з дітками та Людмила Барбір із сином Тарасиком. Привітати мрійників та надихнути на великі мрії без обмежень завітали також зірка Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв та ведучий Профутболу Ігор Циганик.

Стіна працює щодня з 11:00 до 19:00 – до 30 червня включно. У програмі: аніматори, музика, солодка вата, зефір, морозиво, лимонад.