Вдягаємося як герцогиня: 5 елегантних образів Меган Маркл

Вдягаємося як герцогиня: 5 елегантних образів Меган Маркл
GettyImages

У день народження герцогині Сассекської насолодімося її витонченим стилем.

Поділитися:

Жінок королівської родини часто намагаються наслідувати, зокрема у питаннях догляду за собою та стилю. Віднедавна особливою увагою громадськості обдарована дружина принца Гаррі Меган Маркл. Як харчується герцогиня, яким спортом займається, у яких образах з’являється – Мережа «кипить» відповідями на ці запитання.

Справді, Меган – особлива жінка у королівський родині, яка разом зі своїм коханим вносить певні корективи в усталені правила життя монаршої сім’ї. Та й у її стилі спостерігається особливий «почерк». Так, наразі Меган Маркл віддає перевагу лаконічним і елегантним вбранням та аксесуарам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама Меган Маркл попросила доньку жити поруч

Здебільшого ми звикли бачити Меган Маркл у сукнях. А втім, її гардероб не позбавлений брючних костюмів. Свого часу екс-акторка вийшла у світ у стриманих чорних брюках, піджаку та легкій білій блузі. І цим укотре довела, що класика – безпрограшний варіант.

І знову класичне поєднання білого та чорного. Стримана чорна сукня, маленька сумочка, біле пальто, невеличкий капелюшок – і ви вдягнуті, як герцогиня.  

Навіть у денімі Меган має вишуканий вигляд. Ще до весілля вона стала героїнею фотосесії італійського Vanity Fair. На знімках Маркл постала у трендовій джинсовій сорочці, білій, дещо пишній спідниці з високою лінією талії та у туфлях на тонких підборах.

Думаєте, що вдягнути на свято або світський захід? Пригадайте вишукану сукню, у якій Меган Маркл з’явилася на неофіційній частині свого весілля з принцом Гаррі. Елегантний крій, оголені плечі та невисокий комір – така сукня зробить вас особливою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Меган Маркл з'явився plus size двійник (фото)

Під час першого офіційного виходу у світ після весілля Меган Маркл вразила новим вишуканим образом. Герцогиня вдягнула нюдову сукню нижче коліна з напівпрозорими рукавами, капелюшок у тон, а також туфлі із закритим носком – саме таке взуття мають обирати жінки королівської родини для офіційних заходів.

Щоправда, тоді Меган розкритикували за телесні панчохи. Річ у тім, що на офіційні денні та вечірні події рекомендовано вдягати прозорі колготки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єлизавета ІІ доручила Меган Маркл те, чого не дозволяла Кейт Міддлтон