Олександр Попов збентежив шанувальників шрамами на обличчі

Актор Олександр Попов збентежив шанувальників шрамами на обличчі
1plus1.ua

Скоро 1+1 покаже новий український серіал Сувенір з Одеси

Поділитися:

Красунчик-телеведучий програми Сніданок. Вихідний, популярний актор Олександр Попов розбурхав шанувальників знімками в Instagram. Судячи з фото, ведучий змінив зачіску і відростив вуса. Але найбільше підписників налякав великий шрам біля ока. Як виявилося, в такому образі Олександр з'явиться в новому серіалі каналу 1+1 Сувенір з Одеси, який покажуть вже наступного року. Олександр Попов зіграє в ньому одеського бандита, праву руку Мішки Япончика.

«На час зйомок ми перенеслися в Одесу 20-х років – епоху перших злодіїв в законі. Вони завжди діяли «за поняттями» і не порушували єдині правила ведення «бізнесу». Мішку Япончика вважали королем одеських нальотчиків, і на нього рівнялися інші. До речі, він ніколи сам не стріляв, а якщо потрібно було комусь «наступити на горло», це робив його помічник, мій герой Семен Городенко. Костюми для одеських нальотчиків відшивали кращі кравці Одеси. Навіть «на справу» вони ходили як піжони. Думаю, глядач отримає естетичне задоволення, спостерігаючи за цією ретро-історією», - розповідає Олександр Попов.

Цікаво, що частина зйомок проходила на натурі в Одесі. Аби максимально реалістично відтворити епоху, на майданчику працювали консультанти. Зокрема, сцени з акторами розбирав відомий одесит Люсік Заславський, який навчав одеському діалекту, правильним інтонаціям.

Нагадаємо, дії 12-серійної авантюрно-пригодницької драми Сувенір з Одеси розгортаються протягом ХХ століття. Після більшовицького перевороту у 1917 році, Одеса за три роки переживає зміну семи влад. Поки влада в Одесі стрімко переходить з рук в руки, а вплив місцевого криміналітету залишається незмінним, двоє закоханих молодих людей – Матвій і Ліза – намагаються не стати пішаками в іграх легендарних історичних особистостей, таких, як отаман Котовський і король нальотчиків Михайло Винницький (Мішка Япончик).