Де дивитися новий сезон серіалу "Свати": нові серії на 1+1

Де дивитися новий сезон серіалу Свати: нові серії на 1+1

Довгоочікувана прем'єра: популярний серіал "Свати 7" ексклюзивно для глядачів каналу 1+1.

Поділитися:

Вчора 20 грудня відбулася найочікуваніша прем’єра року – новий сезон серіалу «Свати». Це сьомий і останній сезон серіалу про стосунки родин Будько та Ковальових.

Де дивитися нові серії "Свати"

Нові серії серіалу "Свати" можна дивитися тільки в ефірі каналу 1+1: ексклюзивно щовечора о 20:45

В ефірі показуватимуть відразу по дві серії серіалу "Свати 7": повтор попередньої для тих, хто пропустив або хоче нагадати найцікавіші фрагменти. Одразу після — нова серія серіалу. УВАГА! В четвер, 23 грудня, буде повтор серії за середу. 

Спостерігати за сімейними перипетіями героїв серіалу "Свати" обожнюють мільйони українців. На їхніх очах виросла онука сватів — за сюжетом, зараз вона доросла і вийшла заміж. Онуку грає українська акторка Анна Кошмал, яка зізналася, що знадобилося 4 роки, щоб відзняти новий сезон:

Підтверджений 4 роки... 4 роки знадобилося, щоб зняти довгоочікуваний сьомий сезон. Ви собі навіть не уявляєте скільки перешкод було на нашому шляху. І все-таки, прекрасні, зворушливі, смішні та щемливі 9 серій з вашими улюбленими героями вже готові побачити світ!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАкторка Анна Кошмал розповіла про кумирів дитинства та що найбільше приносить радощів

Чекаєте на продовження історії, жарти про буденність, яка близька кожному з нас — дивіться нові серії "Свати 7" тільки в ефірі 1+1 щовечора о 20:45.  

Серіал "Свати-7" став найкращим стартом серіалу у цьому році з часткою 21.7% по 18-54 (50+) та охопленням у 4.1 млн.

Телеканал 1+1 – лідер дня з часткою 12.9%.