Цікаві факти про серіал "Свати. Абсолютно польська історія", який покажуть на "1+1 Україна"

Що відомо про польську адаптацію "Сватів": цікаві факти.

Поділитися:

З 3 лютого на телеканалі "1+1 Україна" покажуть серіал "Свати. Абсолютно польська історія". Сайт 1+1 підготував цікаві факти, щоб ви більше дізналися про прем'єру.

►Прем'єра серіалу "Свати. Абсолютно польська історія" відбудеться 3 лютого о 19:00 на "1+1 Україна" і транслюватиметься щосуботи.

►У серіалі йдеться про дві сім'ї, які мають різну освіту, методи виховання та ведуть різний спосіб життя. Але їх об'єднує одне — любов до онуки, яка стоїть на варті сімейної єдності.

►Даний серіал — європейська адаптація популярного українського формату. Виробництвом та трансляцією проєкту займалися у Польщі. Наразі вийшло два сезони, кожен із яких складається з 8 епізодів.

Свати. Абсолютно польська історія - цікаві факти

►"Свати. Абсолютно польська історія" — сучасний погляд на відому історію, в які підіймаються актуальні теми.

►За сюжетом, подружжя Аня та Матеуш вирішують в останню хвилину вирушити у відпустку та просять бабусю та дідуся допомогти доглянути за їхньою донькою Маєю. Але внаслідок помилки до них приїжджають батьки Ані (Вацлав та Кристина Гонсіор), які живуть у селищі, та батьки Матеуша (Івона та Єжи Квятковські) з великого міста.

►Головні ролі у серіалі виконали відомі польські актори: Моніка Кшивковська (Івона Квятковська), Маріуш Кілян (Єжи Квятковські), Павло Кослик (Вацлав Гонсіор), Беата Шимшайнер (Кристина Гонсіор), Амелія Жуховська (онука Славжа) та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За що ми любимо серіал "Доктор Хаус": відповідь штучного інтелекту