100 грамів для мене - ніщо!: Михайло Поплавський на своєму ювілеї зізнався, скільки випиває щодня

«щоб сосуди серця добре працювали...»

Поділитися:

Михайле Михайловичу, вітаємо вас з ювілеєм! Ви самі декларуєте, що вам назавжди – 55! Ніби жінкам притаманно приховувати свій вік, а тут ви – і чоловік, і співочий ректор, і такий сміливий - але все одно справжній вік ховаєте!

- Жінка виглядає настільки - наскільки виглядає, а чоловік настільки – наскільки почуває себе! Я почуваю себе на 35 років, а кажу, що мені 55!

Який секрет того, щоб у 70 років мати такий вигляд, який зараз маєте ви?

- По-перше, швидка хода, плавання зранку і ввечері. По-друге,я  не палю. По-третє, на ніч випиваю 100 грамів коньяку Hennessy (це ж для мене ніщо!), щоб сосуди серця добре працювали, - це ще рекомендував академік Шалімов.

Сьогодні ви зробили все, щоб Павло Зібров «вмер» від заздрощів, коли побачив ваш піджак…

- Та не потрібно, щоб він вмирав! По-перше, Зібров у сторонці палить бамбук…

Ну, у порівнянні з цим піджаком – так точно!

- Він такий головний самець України – 185 см як не як! Я ж трохи менше – такий собі маленький опечочок Міша Поплавський! Маленький, але гордий українець, оптиміст і трошки чудак, адже на оптимістах і чудаках тримається світ!

Ви весь час протягом останніх 30 років чимось дивуєте…

- Вразити – значить перемогти!

Сьогодні на сцені ви багато співаєте. Не так часто іменинник сам розважає своїх гостей…

- Тут такий режисерський хід: щоб менше тостів було, щоб не розказували, який там Поплавський, – він собі ціну знає! На днях народженнях і на похоронах говорять добре про людей, а я хочу менше тостів і більше веселощів!

Чи були такі подарунки на ваші минулі свята, що дуже вас дивували?

- Не потрібно ніяких подарунків! Дали конверт з грошима – і я куплю все, що мені треба!

 Чи всі ваші гості знають про це?

- Вже всі вони знають! Одного разу, коли я тільки-но став ректором, мені подарували дуже дорогий кавовий набір… Я його комусь передарував, а через чотири роки він знову до мене повернувся, бо нікому ж він не потрібний!