8 валіз і пакунки дитячої води з собою: Микола Тищенко розповів, як готується 3 місяці «зимувати» в Таїланді

"Вісім валіз води і одні плавки для Миколи!"

Поділитися:

 

Миколо, нещодавно у «Вечірньому кварталі» на вас зробили пародію, точніше, на вашу участь у «Танцях з зірками». Ви себе пізнали в образі Володимира Зеленського?

- Я впізнав себе тільки по біцепсах. Я порівняв свої біцепси і Володимира,і  бачу, що він трохи набрав у спортивній формі. Молодець, Володя, так тримати!

Для більшості учасників «Танців з зірками» танці не йдуть з життя після закінчення проекту, тобто й далі зірки продовжують ними займатися. Можливо, ви з Аллою пішли разом до танцзалу і опановуєте нові танцювальні стилі?

- Катю, будь ласка, благаю…

Чому ні, Алло? Ви ж, напевно, гарно танцюєте…

- Микола так пританцьовує на кухні інколи, або на переговорах якихось.  А так щоб займатися – ні, бо це було дуже складно для нього. Спочатку складно було пережити першу хвилю, коли всі його товариші сміялися, що він взагалі на ті танці пішов. Всі, хто знають Миколу особисто – це такі дорослі чоловіки, і коли вони бачили по телебаченню, що Микола танцює, то для нашої родини це було складно…

- Насамперед, це було випробування для мене.

Друзі-бізнесмени драли лаха?

- Ще й як! І не тільки лаха, повір мені. Я, Алло, особисто для тебе готую танцювальний сюрприз на Новий рік. Моя тренерка, яка працювала зі мною на «Танцях з зірками», ставить мені танець. Я особисто продемонструю його для тебе, моя люба, на новорічну ніч!

Вимагатимемо відео цього танцю на ваше наступне інтерв’ю.

- Це буде дуже запальний танець, я вам обіцяю!

Зовсім нещодавно ви були в Ізраїлю. Ви були запрошені на бар-міцтву. Як відпочили? Які іудейські традиції вразили вас особливо? Як я розумію, ви були запрошені на захід з усіма іудейськими традиціями…

- Я була здивована, які були щасливі наші друзі, батьки цього хлопчика. З періоду релігійного повноліття батьки не відповідають за усі проступки своєї дитини. І вони сказали синові: «Все, що ти будеш робити надалі – твої проблеми. Ти вже дорослий хлопець!». Я думаю, що нам щось подібне треба для нашого сина вигадати, щоб він розумів, що з тринадцяти років - все.

- Я бачив хлопця до бар-міцтви і після. До – це була маленька дитина, а після – парубок.

Чи є у вашій родині єврейські коріння? Ви назвали сина Давідом. Напевно ж, не просто так…

- Як не прикро, але ні. Хоча, треба пошукати, тому що ви бачите, що коїться в нашій країні: бо якщо не маєш єврейського коріння, то дуже складно працювати.

- Коли ми будемо наступного разу в Америці, то треба буде здати тест, щоб подивитися, від кого ми там пішли…

Після Нового року ви традиційно на довгі три місяці вирушаєте на відпочинок до Таїланду, скільки валіз ви з собою везете на три місяці? Алла – модниця, Микола – модник, щодня потрібно щось нове.

- Минулого року мені писали багато коментарів про те, що я бідна жінка, тому що в мене тільки одне взуття і три купальники. Я беру мало одежі із собою до Таїланду. Найбільше валіз у нас для Давіда, тому що ми беремо харчування, українську воду, тому що в Таїланді немає дитячої води.

Скільки потрібно взяти з собою води для дитини на цілих три місяці? Це ж трубопровід треба прокладати з Києва до Таїланду.

- Вісім валіз води і одні плавки для Миколи.