«Я доволі швидко зрозуміла, що треба рвати стосунки!»: акторка Олеся Жураківська розповіла, як обранець-мусульманин знущався над нею

»...але треба було зробити це розумно!»

Поділитися:

Олесю, чи не було у вас колись бажання створити власну колекцію одягу для жінок, які хочуть виходити у світ у вечірніх сукнях і у костюмах, але які не носять 34-й розмір одягу, на який усі дизайнери шиють вбрання?

- Мені доводиться замовляти для себе одяг на пошив, бо це треба витратити неймовірну кількість часу, аби щось знайти. Я думаю, що врешті-решт я буду щось придумувати, і буде якась колаборація, адже я знаю проблему пошуку одягу зсередини.

Ви ретельно приховуєте своє особисте життя, але нещодавно в одному інтерв’ю ви розказали, що у вас були тривалі стосунки з чоловіком, який був тираном. Він був мусульманином, і просто над вами знущався.

- Якщо людина ревнує і не може це контролювати, то це потім виливається у трагедію. Ось це, власне, і була моя ситуація.

А вас, жінку-акторку, можна ревнувати щодня і по кілька разів…

- Безсумнівно! Це дуже дивно, коли ти вибираєш собі яскраву жінку, до того ж, жінку акторку, а потім починаєш її ревнувати. Я доволі швидко зрозуміла, що треба рвати стосунки, але треба було зробити це розумно.

Чи вільне ваше серце зараз?

- Я приховую це, бо впевнена, що кохання і гроші люблять тишу!

Нещодавно на екран вийшов серіал про проблеми підлітків «Перші ластівки», який вже наробив чимало галасу! Історія вашої героїні – це історія мами, донька якої скоює самогубство.

- Мені було дуже складно, адже у моєму житті була історія, коли моя подруга у 19 років добровільно пішла з життя. Це така трагедія, яка ламає життя всіх оточуючих, і ти більше ніколи не живеш так, як жив до цього, і це жахливо! Дуже важливо казати дітям, коли вони відчувають відчай, що це не є виходом!

Зовсім скоро виповнюється 20 років від початку вашої кар’єри у кінематографі. Чи плануєте якийсь бенефіс?

- Приводом для святкування буде моя моновистава – класна сучасна драматургія з елементами кіно.