«Я не люблю ніколи казати, що все…»: телеведуча Валентина Хамайко зізналася, чи планує стати матір’ю вп‘яте

Телеведуча прокоментувала, як поєднує роботу та сімейне життя

Поділитися:

З народженням молодшого Андрія чи подумали ви, що четверта дитина – вже досить? Чи,  навпаки, подумали, що все не так складно,і  можна продовжити дітонародження?

- Валюшка склала вже всі повзунки, з яких він виріс, і сказала, що передає їх у спадщину… 

- А Андрій каже: «Це що, мамин натяк на те, що все?!». Мені зараз пишуть багато мам у соцмережах. Одна з них була настільки щирою, що я вирішила віддати їй маленькі речі для майбутнього поповнення. Це круто, коли мами між собою акумулюються і можуть одна одній допомагати: хтось – візочок, хтось – якісь речі. Це класно, коли збирається така компанія мам, в мене ця компанія інстаграмна. Я не люблю ніколи казати, що все, але вважаю, що мамі також потрібен перепочинок.

Ти вийшла на роботу в ефір на третій день після пологів. Всі мами України розділилися в цей момент: хтось був за, а хтось – проти.

- Ми відразу розуміли, що якщо буде все гаразд зі здоров’ям і з пологами, то проблем не буде. Це не був якийсь подвиг…

- Тим паче, що моя професія – це ж не на завод виходити. Я можу на дві години відлучитися без втрат для сина і для родини. Це було абсолютно комфортно з моєї сторони, тому я не робила ніякого героїчного вчинку. Те, що комусь це здалося незвичним, то я пояснювала про те, що це четверта дитина, і я знаю, як себе поводити, я знаю її потреби… Коли я залишаю синові молоко і повертаюся через кілька годин, то молоко в нього ще є. Дитина може навіть і не помічає, що мама відсутня, тому що вона постійно спить.

Хтось з батьків каже, що після трьох дітей все одно вже, скільки їх – п’ять, шість чи десять…

- З наступного року моє завдання як мами – трохи розвантажити себе, чоловіка, дідуся… Я вважаю, що двоє старших дітей абсолютно спокійно можуть пересуватися за допомогою метро, аби дістатися на свої гуртки. Ми можемо зранку їх відвозити до навчального закладу, далі вони мають пересуватися самостійно, а ввечері ми будемо забирати. Тим самим, діти вчаться нести якусь відповідальність і розраховувати власний час, а ми більше уваги приділимо двом молодшим дітям.